Vladimir Cheburin: Türk milleti futbolu çok seviyor

Zalgiris'te teknik direktör Vladimir Cheburin, "Türk taraftarlar zaten çok ünlü. Ancak ben kendi oyuncularıma her zaman 'Bu taraftarların sizi desteklediğini düşünün' diyorum. Türk milleti futbolu çok seviyor." dedi.

Vladimir Cheburin: Türk milleti futbolu çok seviyor
Vladimir Cheburin: Türk milleti futbolu çok seviyor
GİRİŞ 24.07.2023 20:01 GÜNCELLEME 24.07.2023 20:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek Zalgiris'te teknik direktör Vladimir Cheburin ve futbolcularda Saulius Mikoliunas basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güçlü bir rakibe karşı oynayacaklarını ifade eden Zalgiris Teknik Direktörü Vladimir Cheburin, "İlk maç çok enteresan olacak. Çok güçlü bir rakibimiz var. Biz ev sahibi olarak oynuyoruz. Tarihi olan, çok geleneksel bir kulüp. Her iki takım da kendi planlarını hazırlıyor. Nasıl olacağını yarın sahada göreceğiz" diye konuştu.

"GALATASARAY BÜYÜK BİR TAKIM"

Galatasaray ile ilgili önceden bir bilgisi olmadığını ancak araştırma yaptıklarını dile getiren Cheburin, "Önceden bilgim yoktu. İnternetten baktım, Galatasaray çok büyük bir takım. Her yerde çok bilgi var. Biz bu maç için hazırlanıyoruz. Biz kendi işimizi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'DA ÇOK PROFESYONEL, ÇOK GÜÇLÜ OYUNCULAR VAR AMA SAHADA TAKIM OYNUYOR"

Galatasaray'ın bireysel olarak güçlü oyunculara sahip olduğunu ancak futbolun bir takım oyunu olduğunu belirten Cheburin, "Galatasaray'da çok büyük, çok görkemli, çok profesyonel, çok güçlü oyuncular var ama sahada takım oynuyor" şeklinde konuştu.

"TÜRK MİLLETİ FUTBOLU ÇOK SEVİYOR"

Türk taraftarların çok iyi olduğuna dikkat çeken Cheburin, sözlerini şöyle noktaladı:

"Tabii ki Türk taraftarlar, Galatasaraylı taraftarlar çok iyi. Türk statlarında neler oluyor biliyoruz. Türk takımlarına karşı birkaç kez hazırlık maçı oynadım. Türk taraftarlar zaten çok ünlü. Ancak ben kendi oyuncularıma her zaman 'Bu taraftarların sizi desteklediğini düşünün' diyorum. Türk milleti futbolu çok seviyor."

SAULİUS MİKOLİUNAS: BU MAÇA HAZIRIZ

Öte yandan takımın tecrübeli isimlerinden Saulius Mikoliunas ise şöyle konuştu: 

"Biz çok büyük bir ilgi görüyoruz. O yüzden bu maça hazırız. Çekişmeli bir mücadele olacak. Yarın sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    içimizdeki Yunanlar zalgirisi desteklemeye başlamışlar yanıldkmı hayır
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Tanimaya bilir illahi tanimasi mi gerekir GS denen takımı
    Cevapla
  • Doğafb 9 ay önce Şikayet Et
    Zalgiris seninleyiz inşallah yenersiniz kalbimiz seninle zalgiris
    Cevapla
  • kuş avcısı 9 ay önce Şikayet Et
    zahahaha
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yarın galatasaray beşlediğinde daha iyi tanıyacaksınız
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    internette araştırmış kendince g.sarayı tiye almış asıl siz kimsiniz nerenin takımısınız sizi tanıyan soran varmı isminizi intenette de aradık oradada bulamadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle