TFF'den İlkay Gündoğan paylaşımı!

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Manchester City'nin kaptanı İlkay Gündoğan için bir paylaşımda bulundu.

TFF'den İlkay Gündoğan paylaşımı!
TFF'den İlkay Gündoğan paylaşımı!
GİRİŞ 11.06.2023 18:06 GÜNCELLEME 11.06.2023 18:06
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İngiltere temsilcisi Manchester City ile İtalyan ekibi Inter, İstanbul'da karşı karşıyla geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manchester City, Rodri'nin tek golüyle 1-0 kazandı. 

Bu sonucun ardından İngiliz devi tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Maç sonunda yapılan törenle Manchester City'nin kupasını, takım kaptanı İlkay Gündoğan kaldırdı. 

İlkay böylece UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını takım kaptanı olarak kaldırma başarısı gösteren ilk Türk futbolcu oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu da İlkay Gündoğan için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

TFF, yaptığı paylaşımda "UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası’nı takım kaptanı olarak kaldıran ilk Türk! Gurur duyuyoruz…" ifadelerini kullanarak İlkay Gündoğan ve Manchester City'yi etiketledi. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • Bayburt 10 ay önce Şikayet Et
    Arkadaslar bu isin suyunu cikarmayin, Ana ve Baba Türk kendi ismi Türk, nerenin vatandasi olursa olsun Türk oglu Türk. Helal olsun. Adam gelecegini düsünerek takim secmis.
    Cevapla
  • KIZILELMA 10 ay önce Şikayet Et
    Hangi milli takımda oynuyor
    Cevapla
  • coşkun 10 ay önce Şikayet Et
    ilkay türk olabilir bir ingiliz tamının kaptanı olmuş ,ism türk uyruğu alaman birinin kaldırdığı kupadan bahsedip gurur duymuşuz hadi ordan nerde o kadar milyon dolar alan türk futbolcular yada türk takımları nerde başarı ben gurur duymuyorum
    Cevapla
  • mst 10 ay önce Şikayet Et
    Türk diye memnun oluyoruz ama kendini ne kadar Türk hissediyor acaba.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Milli takımı seçmemiş birine ne bu yalakalık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle