İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali en çok esnafa yaradı!

Manchester City ve Inter taraftarları, İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a akın etti. Taraftarların gece büyük kalabalıklar halinde özellikle Taksim çevresindeki restoranları doldurması esnafın yüzünü güldürdü.

GİRİŞ 10.06.2023 18:12 GÜNCELLEME 10.06.2023 19:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile Manchester City, bu akşam saat 22.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek için İstanbul'a gelen taraftarlar, finalin coşkusunu İstanbul'daki mekanlarda yaşadı.

MEKANLARA AKIN ETTİLER

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalde tribünlerde yaklaşık 72 bin taraftarın olması bekleniyor. Akın akın İstanbul'a gelen taraftarların büyük bir kısmı gece soluğu Taksim'de aldı. Taraftarların kalabalık gruplar halinde restoranları doldurması esnafın yüzünü güldürdü.

Avrupa futbolunun en büyüğü İstanbul'da belli olacak. Inter ile Manchester City'i karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Szymon Marciniak yönetirken, dev maç TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Yine açiz diye bagirirlar
    Cevapla
  • laedri 10 ay önce Şikayet Et
    hamdolsun esnafımız kazanıyor...
    Cevapla