Devler Ligi'nde İtalyan derbisi! Inter'e 3 dakika yetti! Milan final şansını zora soktu

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında iki İtalyan takımı karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Inter, Milan'ı 2-0 mağlup etti.

Devler Ligi'nde İtalyan derbisi! Inter'e 3 dakika yetti! Milan final şansını zora soktu
Devler Ligi'nde İtalyan derbisi! Inter'e 3 dakika yetti! Milan final şansını zora soktu
GİRİŞ 10.05.2023 23:56 GÜNCELLEME 11.05.2023 00:43
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında iki İtalyan devi karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza'da oynanan karşılaşmada Inter, Milan'ı 2-0 mağlup etti. 

Inter'e galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Dzeko ile 11. dakikada Mkhitaryan kaydetti. 

Bu sonucun ardından Inter, Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselmek adına büyük bir avantaj elde etti. Karşılaşmanın rövanşı 16 Mayıs Salı günü oynanacak. 

Rövanş karşılaşmasının ardından finale yükselen takımın rakibi Manchester City - Real Madrid eşleşmesinin galibi olacak. Real Madrid ile Manchester City ise İspanya'da oynanan ilk maçta 1-1 berabere kaldı. 

Bu galibiyetle Inter, daha önce 4 kez Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştığı ezeli rakibinin bileğini ilk kez bükebildi. Önceki 4 maçta Milan 2 galibiyet alırken, 2 maç da beraberlikle bitmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Osman 11 ay önce Şikayet Et
    Inter müthiṣ oynadi. Tarihi Fark kaçti.
    Cevapla
  • Ankaralı 11 ay önce Şikayet Et
    hakemler ile şampiyon olan takım Edirne'den ötesinde piknik yapar. son 20 yıla bak neler var neler. Orta sahadan verilen penaltıları dersin, rakiplerine kumpas mı dersin hepsi var. Edirne den sonra hiç bir şey yok normal yani
    Cevapla
  • Ankaralı 11 ay önce Şikayet Et
    vatandaş adlı kişi yıldız örnek vermişsin belli Fenerbahçe yi suçlu göstermiş sin ama hakemlerle şampiyon olunca , Edirneyi gecemiyorsun. hakemler seni burada şampiyon yapıyor, Edirneyi geçince değil. Fenerbahçe ye haksızlık yapılması ile senin takımın Edirne ötesinde rezil oluyorsa Fenerbahçe suçu yok senin takım suçlu ve şampiyon yapan hakemler. yanlı düşünme takımın çapsız
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Adamlar takır tukur futbol oynuyor biz hala formama seneye 5 yıldız takıp çıkacam yarın öbür gün diğer takım o zaman bizde şortumuza donumuza 7 yıldız takacam lakin işin sonunda hiçbir takımımız Edirne’den dışarıya milli takımda dahil çıkamıyor
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Boş boş konuşacağına aç tarihi doğru oku. Bu ülkede 1923’den beri profesyonel futbol var. Git Almanya ligine bak adamlar şu an adı sanı bilinmeyen takımların bile Bundesliga şampiyonluğunu tanıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    Kupayı inter alır neredeyse sıfır defans hatası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle