Hakan Çalhanoğlu'ndan alkış alan hareket!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Inter'in Portekiz temsilcisi Porto'yu 1-0 yendiği maçta, maçın oyuncusu seçilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ödülünü depremzedelere bağışladı.

GİRİŞ 23.02.2023 09:57 GÜNCELLEME 23.02.2023 10:44
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İtalyan takımı Inter'in Portekiz temsilcisi Porto'yu 1-0 yendiği maçta, maçın oyuncusu seçilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ödülünü depremzedelere bağışladı.



Sahada basmadık yer bırakmadı

Inter'in Romelu Lukaku'nun 86. dakikada attığı golle 1-0 kazandığı Porto karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan Hakan Çalhanoğlu mücadelesi ile beğeni topladı.

Hem hücumda hem de savunmada istekli bir görüntü sergileyen milli yıldız, maçın kritik anlarında aldığı sorumlulukla takımının ataklarına yön verdi. Orta sahada maestro görevi üstlenen 29 yaşındaki oyuncu, karşılaşmada attığı isabetli şutlarla da Porto kalecisi Diogo Costa'ya zor anlar yaşattı. Hakan Çalhanoğlu saha içindeki üstün performansı ile müsabaka sonunda "maçın en değerli oyuncusu" ödülüne layık görüldü. 

Çalhanoğlu, Instagram hesabından ödülle çekilmiş fotoğrafını koyarak, "Bu ödülü ülkemde depremden zarar gören bütün vatandaşlarımıza armağan ediyorum. Aklım ve kalbim sizlerle." mesajını Türkçe, İtalyanca ve İngilizce olarak paylaştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Nihat turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı.olsun ALLAHIN rahmeti bereketi mağfireti üzerimize olsun inşallah kardeşim
    Cevapla
  • keamu 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana..
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun aslan kardeşim.....
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslan,sın
    Cevapla
  • nüvel 1 yıl önce Şikayet Et
    harika insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle