Benfica 6 golle kazandı! PSG'den liderliği aldı

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, deplasmanda Maccabi Haifa'yı 6-1 mağlup etti. Paris Saint Germain'le aynı puanda ve aynı averajda olan Portekiz ekibi, deplasmanda rakibinden daha fazla gol attığı için grubunu lider bitirdi.

Benfica 6 golle kazandı! PSG'den liderliği aldı
Benfica 6 golle kazandı! PSG'den liderliği aldı
GİRİŞ 03.11.2022 01:06 GÜNCELLEME 03.11.2022 01:06

Şampiyonlar Ligi'nde grup etabının son haftasında Benfica, Maccabi Haifa'yı farkı yendi. Rakibini 6-1 mağlup eden Benfica, H grubunu Paris Saint Germain'in önünde lider tamamladı.

Benfica'ya galibiyeti getiren goller Goncalo Matias Ramos, Peter Musa, Alejandro Grimaldo, Rafa Silva, Henrique Pereira Araujo ve Joao Mario'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek golünü ise penaltıdan Tjaronn Chery kaydetti.

Deplasman golü lideri belirledi

Benfica, aldığı galibiyetle Paris Saint Germain'le puanını eşitlerken genel averajda da rakibini yakaladı. Portekiz ekibi, Paris Saint Germain'e göre deplasmanda daha fazla gol attığı için grubunu lider tamamladı.

H grubunu Benfica ve Paris Saint Germain, 14 puanda noktaladı.

Gruptaki diğer maçta Paris Saint Germain, Juventus'u deplasmanda 3-1 mağlup etti ve ikinci oldu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.