Manchester City grubu namağlup tamamladı!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, geriye düştüğü maçta Sevilla'yı 3-1 mağlup etti.

Manchester City grubu namağlup tamamladı!
Manchester City grubu namağlup tamamladı!
GİRİŞ 03.11.2022 01:02 GÜNCELLEME 03.11.2022 01:03

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun son haftasında Manchester City, Sevilla'yı 3-1 mağlup ederek grubunu namağlup tamamladı.

Sevilla, Rafa Mir'in 31. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçerken devreye konuk ekibin üstünlüğüyle girildi. İkinci yarıya hızlı başlayan Manchester City, 52. dakikada genç oyuncusu Rico Lewis'in golüyle skorda dengeyi sağladı.



Mücadelenin son bölümüne 1-1'lik eşitlikle girilirken 73. dakikada Manchester City, üstünlük golünü bir diğer genç oyuncusu Julian Alvarez'le buldu. 83. dakikada ise Riyad Mahrez, Manchester City'in 3. golünü kaydederek skoru belirledi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde skoru koruyan Manchester City, gruptaki 6. maçında da mağlup olmadı ve grup etabını 14 puanla namağlup tamamladı. 3. yenilgisini alan Sevilla ise 5 puanla grup etabını noktaladı.

Gruplardaki son maçlar öncesinde Manchester City liderliği, Sevilla ise Avrupa Ligi'nin garantilemişti.

Danimarka'da kazanan çıkmadı

Gruptaki diğer maçta Borussia Dortmund, deplasmanda Kopenhag'la 1-1 berabere kaldı. Dortmund'un golü Thorgan Hazard'dan gelirken ev sahibi Kopenhag'ın golünü Hakan Arnar Haraldsson kaydetti.

Bu sonuçla Dortmund grup etabını 9, Kopenhag ise 3 puanla tamamladı.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.