Avrupa onu konuşuyor! PSG'yi yıkan Türk yıldız

Bayern Münih'ten, Juventus'a transfer olan 17 yaşındaki Kenan Yıldız, UEFA Gençlik Ligi'nde PSG'ye karşı attığı 2 golle yıldızlaştı.

Avrupa onu konuşuyor! PSG'yi yıkan Türk yıldız
Avrupa onu konuşuyor! PSG'yi yıkan Türk yıldız
GİRİŞ 02.11.2022 21:40 GÜNCELLEME 02.11.2022 21:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

UEFA Gençlik Ligi'nde Juventus U19 ile PSG U19 takımları karşı karşıya geldi. Zorlu maça PSG adeta golle başladı. 6'da Ismael Gharbi fileleri sarstı, 19'da Ilyes Housni ağları havalandırdı ve skor bir anda 2-0'a geldi ve ilk yarı sona erdi.

Kenan Yıldız Juventus'u uykudan uyandırdı

Juve'yi uykudan uyandıran isim milli oyuncumuz Kenan Yıldız oldu. 17 yaşındaki ofansif orta saha 50'de sahneye çıktı ve farkı bire indirdi. 7 dakika sonra Ilyes Housni bir kez daha gol sevinci yaşadı. 84'te de Ismael Gharbi bu kez duble yaptı, PSG 4-1 öne geçti.



Juventus 4-1'den döndü

Son dakikalarda ise Juventus fırtınası esti.90+1'de Kenan Yıldız bir kez daha sahneye çıktı ve Çizme ekibini ateşleyen golü attı. 90+4'te Deab Donny Hujisen, PSG'yi avladı ve 90+6'da Lorenzo Anghele maça beraberliği getiren golü kaydetti.

Mücadele Juventus'un son 5 dakikada attığı 3 golle 4-4 biterken, 76'da PSG'de Nehemiah Fernandez çift sarıdan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla PSG 13 puanla grubunu lider bitirdi, Siyah-Beyazlılar grubu 11 puanla ikinci tamamladı.

Kenan Yıldız kimdir?

UEFA Gençlik Ligi'nde PSG karşısında attığı iki golle maça damga vuran Juventus'un 17 yaşındaki futbolcusu Kenan Yıldız sezon başında Bayern Münih'ten, İtalyan ekibine transfer olmuştu.

Bu sezon çıktığı 15 maçta 9 gol, 5 asistle oynayarak dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu U21 Milli Takımımızda forma giyiyor.

Almanya doğumlu olan Kenan için Almanya Milli Takımı'nın da devrede olduğu biliniyor. Şu ana kadar Türkiye'nin altyaş milli takımlarında görev yapan geleceği parlak oyuncunun milli takım tercihinin ne olacağı ise merak konusu.

Kenan forvet, 10 numara ve kanatlarda görev yapabiliyor.


 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol oynayıp dünyayı kurtaracaksınız. Siz de izlemeye ve para ödemeye devam ediceksiniz. Oynayan ve oynatan arkadaşlarda afiyetle yiyin
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takıma gelme kardeşim çünkü milli ruhla oyanayan yok futbol hayatım biter
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takıma gelme kardeşim çünkü milli ruhla oyanayan yok futbol hayatım biter
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina Türkiye ye gelme. Burda seni hurdaya cevirirler. Burda dayin varsa kör ol kaleci olursun. Almanya milli takiminda oyna siyasal birsey söyleme hayatini yasa. Türkiye ye sonra emekli olmaya gelirsin. Bizim takimlar anca bunun icin iyi. Arada bir gol atarsin biraz pas tamam.
    Cevapla
  • Net 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen a takıma alınmalı 28 maçta 2 gol atan santraforlardan bir başkasını deneyim artık
    Cevapla
  • Enver Miral 1 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık etmeyin caaanım iki gol de iki göldür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle