Salah Gerrard'ı geride bıraktı! Liverpool 2 golle kazandı

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında İngiliz devi Liverpool, köklü İtalyan ekibi Napoli'yi Muhammed Salah ve Nunez'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Salah Gerrard'ı geride bıraktı! Liverpool 2 golle kazandı
Salah Gerrard'ı geride bıraktı! Liverpool 2 golle kazandı
GİRİŞ 02.11.2022 01:04 GÜNCELLEME 02.11.2022 01:04

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının son haftasında Napoli ve Liverpool, Anfield'da karşı karşıya geldi.

Golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ikinci yarının büyük bir bölümü golsüz geçilirken 85. dakikada Liverpool üstünlük golünü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda Darwin Nunez'in şutunu tamamlayan Mohamed Salah, takımını öne geçirdi. Maçın 90+7. dakikasında ise Darwin Nunez, skoru belirleyen golü kaydetti.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Liverpool, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Öte yandan Napoli'nin Leo Ostigard'la bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Salah Gerrard'ı geride bıraktı

Karşılaşmada Liverpool'un ilk golünü kaydeden Mohamed Salah, Liverpool formasıyla Avrupa kupalarındaki 41. golünü kaydetti ve Steven Gerrard'ın rekorunu egale etti.

Öte yandan Napoli, bu sonuçla bu sezonki ilk yenilgisini almış oldu.

İki takım da gruptan çıkmayı garantilemişti

Bu sonucun ardından Napoli, 15 puanda kalırken Liverpool aldığı galibiyetle 15 puana ulaştı. Napoli ile oynanan ilk maçı 4-1 kaybeden İngiliz ekibi, ikili averajda geride olduğu için grubunu ikinci sırada tamamladı. İki takım da son hafta öncesinde gruptan çıkmayı garantilemişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.