Irkçı hakemin çıldırtan sözleri ortaya çıktı!

Paris Saint-Germain - Başakşehir maçında ırkçılık yapan 4. hakem Sebastian Coltescu'nun Pierre Webo hakkındaki çıldırtan sözleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 09.12.2020 10:17 GÜNCELLEME 09.12.2020 10:35
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Paris Saint-Germain - Başakşehir maçında yaşanan ırkçılık skandalına imza atan 4. hakem Sebastian Colţescu'nun, Pierre Webo ve temsilcimizi çılgına döndüren sözleri de ortaya çıktı.

 

 

4. hakem, Webo'nun kenarda bir pozisyona itiraz etmesinin ardından orta hakem Ovidiu Hategan'a, "Şuradaki siyah olan. Git ve onun kim olduğuna bak. Şu siyah olanın böyle davranmasına izin vermemiz mümkün değil." diye bir mesaj yolladı.

Bu sözlerin üzerine Pierre Webo tepki gösterdi ve orta hakem de Webo'yu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Başakşehir'de tüm ekip de ırkçılığın karşısında durarak sahadan çekildi.

 

 

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ NE DEDİ?

"4. hakem, orta hakeme bu zenciyi atacaksın diyor! Daha sonra biz de bunu duyuyoruz ve maça devam etmeme kararı aldık. UEFA, ırkçı hakemi görevden aldı. Ya bir hakem gelecek ya da 4. hakemsiz devam edeceğiz. Bizim istediğimiz gibi olursa, 4. hakem bu maçtan alınırsa Başakşehir olarak biz maça devam edeceğiz; yoksa oynamayacağız"

YORUMLAR 35
  • Müsre 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen CHP gibi konuşmuş adam ırkçı
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem Webo'yu parmagiyla gosterme sekline bakin.!Sanki azili dusmanini gosteriyor.Mac devam etseydi Basaksehir maci 7-8 kisiyle tamamlardi.Hakemler Fransa'ya yaranmak icin ellerinden geleni yapacaklardi.
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin su siyah adam demiş filmlerde zaten sürekli siyah beyaz muhabeti var neden onlara kimse tepki vermiyor adam kötü niyetli dememiştir belki şu japon diyince irkcimi olunuyor ırkçılık günahtır zaten ama hakemin ne niyetle dediği nasıl dediği tam öğrenmeli ne dediği hemen linç edildi bence
    Cevapla
  • Haci 3 yıl önce Şikayet Et
    Trapzonlu oldugun belli
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi aklini çalıştırmayan insanlar zaten hayatta hiç bireyden anlamazlar neredeyse hakemi haklı bulacaksın ırkçılığın kimseden nasil gelirse gelsin biz Müslümanlar en önde olmalı ve karşı durmalıyız dinimiz bunu emreder açıklamaları oku seyret ama sen yine anlamazsin
    Cevapla
  • Sss 3 yıl önce Şikayet Et
    Japon bir millet ırk zenci ise ırkçılık bizim ülkemizde zenci demek sıkıntı olmaz çünkü dünyada tek ırkçılık yapmayan ülkeyiz Karaoğlan karaboğa karaçoçuk diyebiliriz ama romen bildiğin şu zenciye haddini bildir dedi
    Cevapla
  • Oğuz Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Filmlerden, dizilerden örnek olmaz arkadaşım. Bir filmde adam teyzesine aşık olur diğerinde arkadaşının eşiyle gizli aşk yaşarlar... ne yani örnek alacağımız film mi olmalı? Seni veya çevreni bilemem ama iz zaten film vb. tepkimizi veriyoruz.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehir'in irkciliga tepki gosterip sahadan cekilmesi sampiyonlar ligine damga vurmustur.Hatta hafizalardan asla silinmeyecektir.Dik durmak dedigin boyle olur.Cok zor bir guruba dustu ama muthis mucadele etti.Helal olsun hepsine.Ayrica takim sahaya 7 yerli oyuncu ile cikti.
    Cevapla
  • AHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık maalesef dünyanın heryerinde var Türkiye de dahildir buna! Müslüman ırkçı olamaz ama bilmeden yapıyoruz. belki siyahi vatandaşlara zenci demiyoruz ama bu arap bu suriyeli gibi ayırt ediyoruz... Burası Türkiye Cumhuriyeti ama sınırları çizilenden daha büyüktür. iyi Müslüman da birlik olabilen Müslümandır vesselam
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Arap yada Suriyeli demek ırkçı söylem degildir resullah efendimizde arapti bu soylevlerde bisey yok yalnız hakaret edersen ozaman isin rengi degisir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle