Çağlar Söyüncü: Sakatlığım tamamen geçti

A Milli Takım'ın başarılı stoperi Çağlar Söyüncü, Almanya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, "Şu anda oynamaya hazırım. Sakatlığım tamamen geçti." dedi.

Çağlar Söyüncü: Sakatlığım tamamen geçti
Çağlar Söyüncü: Sakatlığım tamamen geçti
GİRİŞ 17.11.2023 20:13 GÜNCELLEME 17.11.2023 20:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı'nın başarılı savunma oyuncularından Çağlar Söyüncü, Almanya ile oynanacak özel maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan 27 yaşındaki futbolcu, ''Tamamen iyileştim çok şükür. Hocamız bizim için büyük şans. Şu anda oynamaya hazırım. Sakatlığım tamamen geçti. İyi durumdayız. Almanya'ya gurbetçi vatandaşlarımızın yanına geldik. Onlar için de bizim içinde bu maç güzel olacak. 3 yıl önce de gelmiştik. Bizi yine çok iyi karşıladılar. İnşallah güzel bir sonuçla onları mutlu ederiz. Takım olarak iyi şeyler yapıyoruz. Her oyuncu değerli burada. Arkadaşlık ortamımız çok iyi. Güzel bir jenerasyon var. Avrupa Şampiyonası'na en son gittiğimizde talihsiz şeyler yaşadık. Bizim için kötü geçmişti. Hatalarımızdan ders çıkarıp, güzel bir oyun ortaya koyup başarılı olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Remzi 5 ay önce Şikayet Et
    Çağlar milli takımda istemiyoruz. Bu yakalanan ahengi bozar. Geri ve yan pas sever. Defansta çok hata yaptı önceki hocasını göndertti.
    Cevapla
  • Faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Aman haa aman haa bu öncekinin bayıldığı eleman rezil olan önceki takımın baş kahramanıydı aman haaa
    Cevapla
  • Güzel insan 5 ay önce Şikayet Et
    çağlar ve Merih kesinlikle takımda oynamalı hatta takımın düzenini bozabilir özellikle çağlar milli takıma alınmamalı..gitti Avrupa ya diye öyle bir havaya girmişki maçta önüne gelene bağırıp çağırıyor.takip edin anlarsınız
    Cevapla