Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı

Ümit Milli Takım'ın Slovenya ve Norveç ile oynayacağı 2025 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
GİRİŞ 10.11.2023 18:28 GÜNCELLEME 10.11.2023 18:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ümit Milli Takım'ın Slovenya ve Norveç maçlarının aday kadrosu açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre aday kadroya davet edilen oyuncular, 12 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel'de toplanacak.

Enis Destan, kart cezalısı olduğu için aday kadroda yer almadı.

Ümit Milli Takım, 17 Kasım Cuma günü İstanbul'da özel maçta Slovenya'yla, 21 Kasım Salı günü ise Alanya'da Norveç ile karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Levent Sürme yönetimindeki ay-yıldızlı takımın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Kaleciler: Doğan Alemdar (Troyes), Osman Ertuğrul Çetin (Gençlerbirliği), Emre Bilgin (VavaCars Fatih Karagümrük)

Defans: Serdar Saatçı (Braga), Emin Bayram (KVC Westerlo), Ravil Tagir (KVC Westerlo), Emir Ortakaya (Kocaelispor), Yasin Özcan (Kasımpaşa), Ayberk Karapo (Manisa FK), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mehmet Can Aydın (Trabzonspor)

Orta Saha: Demir Ege Tıknaz (Beşiktaş), Aksel Baran Potur (Moss FK), Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe), Cihan Çanak (Standard Liege), Emircan Gürlük (FC Orenburg), Şahin Dik (Bitexen Giresunspor), Yunus Emre Konak (EMS Yapı Sivasspor), Burak İnce (Slask Wroclaw)

Forvet: Erencan Yardımcı (Siltaş Yapı Pendikspor Futbol), Doğuhan Aral Şimşir (FC Midtjylland), Metehan Altunbaş (Adanaspor A.Ş.)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Cangibi 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan torpilin babasi dönüyo.Ali koç yedirmeye devam.Samet a millide, bartuğ ümit millide.Ulan ne oynadilarki kadroya giriyorlar.Deneme tahtasi takimlar bu yöneticilerin yüzünden.Satilik aşağilik herifler.Anadolı klübünde oynasalar cağirirlarmiydi bakalim.Koçun kuzusu olmak kolay değildir.Ş.s
    Cevapla
  • avrupa fatihi 5 ay önce Şikayet Et
    kazımcan karataş sakın gaza gelip kendini sakatlama, sen asıl takımın da bize lazımsın , bu maçlar havaii maçlar gelir geçer sen kendine dikkat et geleceğini tehlikeye atma...
    Cevapla
  • Türküz. 5 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl yorum.Orası Türkiyenin Takımı.Kazım'da Türkiye'nin oyuncusu.
    Cevapla
  • kartal 5 ay önce Şikayet Et
    Rıza böyle konuşacaksan gelmeeee
    Cevapla