Montella ilk idmanına çıktı! 3 isim antrenmana katılmadı

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde 12 Ekim'de Hırvatistan ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Vincenzo Montella, ay-yıldızlıların başında ilk antrenmanına çıktı.

Montella ilk idmanına çıktı! 3 isim antrenmana katılmadı
Montella ilk idmanına çıktı! 3 isim antrenmana katılmadı
GİRİŞ 09.10.2023 19:17 GÜNCELLEME 09.10.2023 19:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde 12 Ekim'de Hırvatistan ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Vincenzo Montella, ay-yıldızlıların başında ilk antrenmanına çıktı.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman, ilk kez teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapıldı.

İdman öncesinde milliler, teknik heyetle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından teknik direktör Montella, oyuncularla kısa süreli bir toplantı yaptı. İtalyan çalıştırıcının, toplantının ardından oyuncuların oluşturduğu koridordan geçmesi eğlenceli anlara sahne oldu.

Orkun Kökçü ve Yusuf Sarı'nın hafif sakatlıkları, Rıdvan Yılmaz'ın ise seyahat programı nedeniyle yer almadığı idman, ısınma hareketleri ve koşu çalışmasıyla başladı.

Futbolcuların istasyon çalışmasının ardından pas yaparak sürdürdükleri idmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Külyutmaz TÜRK 6 ay önce Şikayet Et
    Santarellide İtalyan ama benim için yabancı değil önemli olan doğru iş yapıb başarılı olması,başarısızlığın en büyük sebebi federasyon dur,çünkü futbolu yayıncısı kontrol etmiyor,tek takım üzerinden ligi futbolu manupüle ediyor.
    Cevapla
  • Camlica 6 ay önce Şikayet Et
    Umarim. Ilk ve. Son maci. Olur. Tff baskani. Pardon. Gs ye hizmetlidende kurtulmus oluruz
    Cevapla
  • Rüstem Erol 6 ay önce Şikayet Et
    Montella iyi bir hocadır. Başarılı olacağına inanıyorum. Bir diğer husus ise, Halil Altıntop'un oyuncağı olmaz kendi oyuncularını kendi seçer, kendi 11 kendi yapar..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Atma Rüstem din kardeşiz
    Cevapla
  • Antalyalı 6 ay önce Şikayet Et
    Yabancı hoca değil sorun, yabancılaşan ruhumuz. Ruhunu, aşkını, heyecanını kaybettikten sonra..... neyi başarabilirsin !?
    Cevapla
  • futbol asktir 6 ay önce Şikayet Et
    Hic umut yok farkindayim. Beni bugun ayilt, beni bugun ayik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle