Kuntz'dan Galler maçı öncesi ilk 11 açıklaması!

Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Galler maçı öncesi kameraların karşısına geçti. Kuntz, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'la ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

Kuntz'dan Galler maçı öncesi ilk 11 açıklaması!
Kuntz'dan Galler maçı öncesi ilk 11 açıklaması!
GİRİŞ 18.06.2023 19:37 GÜNCELLEME 18.06.2023 19:57
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü hafta maçında yarın Samsun'da Galler ile karşılaşacak A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz, "Letonya maçında yapamadığımızı Galler karşısında yapmak istiyoruz." dedi.

Kuntz, Yeni 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galler'in forvet oyuncusunu kaybettiğini bu yüzden fiziksel olarak zayıfladığını hatırlattı.

Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz ilk 11'de olacak mı?

Galler'in uzun hava toplarıyla gol bulduğunu hatırlatan Kuntz, "Biz de bunun farkına vardık. Antrenmanda buna çalıştık. Letonya maçında yapamadığımızı Galler karşısında yapmak istiyoruz. Rakibimizi yeterince analiz ettik. Arda'nın Letonya maçındaki performansı bizi memnun etti. Önümüzdeki rakip farklı olduğu için taktiksel olarak sahaya farklı bir anlayışı yansıtabiliriz. Rakibi nasıl zorlarız onun üzerinde de çalışıyoruz, önceliğimiz bu konuda başarılı olmak. Maç öncesinde ilk 11 ile ilgili bilgi vermiyorum. Ben ilk 11'i ilk önce daima takımıma açıklarım. Ama Barış Alper'i kadroya dahil eden ilk hoca bendim. Biz ondaki ışığı gördük ve onun kalitesinden yararlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Samsun'da olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Kuntz, şöyle devam etti:

"Şu an Samsun'daki ortamı çok iyi gördüm. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Samsun'un ne kadar Türkiye için tarihsel bir şehir olduğunu da öğrendim. Öncelikle yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Buradaki güzel taraftar Samsunspor'u nasıl Süper Lig'e çıkardıysa ve bir yıl boyunca desteklediyse o zaman yarınki maçta da bize aynı desteği sağlayacaklarına eminim."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Sert soyler 10 ay önce Şikayet Et
    Kuntz yine ne konusmasini ne yapacagini bilmeyen kisi acilen degisimesi gerekli
    Cevapla
  • ayaz 10 ay önce Şikayet Et
    ermenistanın 4 qol attıgı galleri yenmemiz gerek ama son oyunla zor inşallah kazanırız.
    Cevapla
  • Delpiero 10 ay önce Şikayet Et
    Mert günok çizgiden çıkmamaya and içmiş. Zeki yavaş kilo sorunu var. Abdülkerim milli takım seviyesinde değil. Cengiz şımarmış kesik yemesi lazım. Orkun ve Hakan aynı anda sahada olmasa daha iyi. Arda iyi fakat bu seviye için 1-2 senesi daha var 30-45 dk yeter. Umut Nair futbolcu olduğundan emin misiniz?
    Cevapla
  • Ahmet Nair 10 ay önce Şikayet Et
    Yorumuna bir şey demiyorum ama soyadımı Umut un soyadı (Nayir) ile karıştırmayın lütfen.
    Cevapla
  • Haluk 10 ay önce Şikayet Et
    Letonya maçındaki gibi oynarsak Galler içimizden geçer kuntz efendi bu takım iyi değil benden söylemesi...
    Cevapla
  • Alpi 10 ay önce Şikayet Et
    Maşallah herkes teknik traktör olmuş!!!
    Cevapla
  • Maybe 10 ay önce Şikayet Et
    Kuntz'dan iyi oldukları kesin en azından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle