Burak Yılmaz Macaristan kadrosunda yok

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Macaristan'la oynadığı maçta tecrübeli forvet oyuncusu Burak Yılmaz hastalığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Burak Yılmaz Macaristan kadrosunda yok
Burak Yılmaz Macaristan kadrosunda yok
GİRİŞ 18.11.2020 22:35 GÜNCELLEME 18.11.2020 22:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde son grup maçını Macaristan ile yapacak. Şenol Güneş'in maç için belirlediği ilk 11 ve yedekler duyurulurken son Rusya maçında cezası nedeniyle kadroda yer almayan Burak Yılmaz'ın yine kadroda olmadığı gözlendi.

Şenol Güneş maç öncesi Burak Yılmaz hakkında açıklama yaptı, Güneş, "Kampın başlangıcından bugüne kadar 9 oyuncu aramızdan ayrılmak zorunda kaldı. Burak Yılmaz gelmeden 1 gün önce gece hastalandı. Hastaneye gitti, halsiz ve 2 gündür etkilendi. Oynama şansı olmadığı için kadroya almadık" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam mili takım kampında herkesten daha iyi bakılıyor. Son dakika hastalandı yalanı. Hastalığı neymiş onu söyle o zaman. Yalandan yere kampa gel oradan hastayım ayağına kaç. Yarın Fransa'da oynarsa şaşırmam. Zaten bizim takım hak ettiği yere düştü. Bi Macar ve Sırp lari bile gecemedik. Bunlar üç gün sonrada utanmadan maç yaptık diye para isterler reziller
    Cevapla
  • eminhan karışmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    oynamasin diyenler alin size 2 0 yenildik adam Fransa'da 8 gol atmış oynamasın diyonuz
    Cevapla
  • Anzer53bafra55 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bi ise yaramıyor ama bu akşam bu hocayla olmaz denilen bir maç oldu defolsun gitsin beceriksiz hoca
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımımızda dövmeli, içki alkol alan kötü örnek futbolcular istemiyoruz. Allah'ı cc sevindiren şeytanı öfkelendiren örnek nesiller sahaya çıkmalı. Çocuklarımız gençlerimiz özenti ile yıkılıyor bu böyle biline. Allah'tan cc korkmak gerek.
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Soğuma işi nedense sadece din ve ahlaka dönük oluyor .Hayret ismail
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne ekersen onu biçersin. Tarlada karpuz yetiştirdik de ayrık otu mu bitti? Ayrıca bu adamlar futbol oynuyor. Ameller yarışmıyor. Bu zihniyet ile insanları ancak ayrıştırıp dinden soğutuyorsunuz. Azıcık mantıklı konuşun yahu!
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçek bir Müslüman futbol oynamaz fetva verirken dikkatli olalim kendimize bakalim Müslümanlık da başkasını elestirmek varmi?
    Cevapla
  • 66li 3 yıl önce Şikayet Et
    Desenize kufursuz bir mac izliycez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle