Biz bitti demeden bitmez: 90+4'te attık, beraberlikle ayrıldık

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında deplasmanda Almanya ile 3-3 berabere kaldı ve oynadığı iyi futbolla takdir topladı.

Biz bitti demeden bitmez: 90+4'te attık, beraberlikle ayrıldık
Biz bitti demeden bitmez: 90+4'te attık, beraberlikle ayrıldık
GİRİŞ 07.10.2020 23:40 GÜNCELLEME 08.10.2020 15:16
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımımız özel maçta deplasmanda Almanya ile karşı karşıya geldi. Köln Stadı'nda oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 3-3 sona erdi.

Almanya 45+1. dakikada Havertz ve 58. dakikada Neuhaus'un gollerile 2 kez öne geçerken, A Milli Takımımızda 50. dakikada Ozan Tufan ve 67. dakikada Efecan Karaca ile beraberliği buldu. Ev sahibi ekipte 81. dakikada sahneye çıkan Waldschmidt, takımını tekrar üstünlüğe taşırken, 90+4. dakikada Kenan Karaman maçın skorunu belirledi: 3-3.

Türkiye'yi konuk ettiği 9 maçın sadece birini kaybeden Almanya (5 galibiyet ve 3 beraberlik), tek mağlubiyetini Haziran 1951'deki ilk karşılaşmada almıştı.

 

 



A Milli Takımımız UEFA Uluslar B Ligi'nde 11 Ekim Pazar günü Moskova'da Rusya'ya konuk olup, 14 Ekim Çarşamba günü ise İstanbul'da Sırbistan'ı ağırlayacak.

MAÇ TABLOSU

 

 

STAT: RheinEnergie

HAKEMLER: Benoit Bastien, Hicham Zakrani, Frederic Haquette

ALMANYA: Leno - Koch, Emre Can, Rudiger (Dk. 59 Tah), Henrichs, Neuhaus (Dk. 79 Dahoud), Havertz (Dk. 90 Amiri), Schulz (Dk. 70 Gosens), Draxler (Dk. 58 Hofmann), Brandt (Dk. 85 Stark), Waldschmidt

TÜRKİYE: Mert Günok - Nazım Sangare, Kaan Ayhan (Dk. 75 Ozan Kabak), Merih Demiral, Hasan Ali Kaldırım, Okay Yokuşlu (Dk. 63 Kenan Karaman), Ozan Tufan, Efecan Karaca (Dk. 70 Mahmut Tekdemir), Yusuf Yazıcı (Dk. 46 Dorukhan Toköz), Emre Kılınç (Dk. 46 Cengiz Ünder), Enes Ünal (Dk. 85 Abdülkadir Ömür)

GOLLER: Dk. 45+1 Draxler, Dk. 58 Neuhaus, Dk. 81 Waldschmidt (Almanya) - Dk. 49 Ozan Tufan, Dk. 67 Efecan Karaca, Dk. 90+4 Kenan Karaman (Türkiye)

SARI KARTLAR: Rudiger, Draxler, Emre Can (Almanya) - Cengiz Ünder (Türkiye)

YORUMLAR 77
  • Tokatli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız almanyanin ilk golünü Draxler attı, Havertz asist yaptı... Emre Can konusuna gelincede.. Almanya fikir özgürlüğünün olduğu ülkesi diyorlar ya...Emre özgürce hareket edemiyor işte.. Türkce röportaj verse kesinlikle alman medyası tarafından acımasızca eleştirilecekti.. Zamaninda Cenk Tosunun resmini beğendi diye yerden yere çaldılar.. Alman Futbol Federasyonu üst düzey yöneticileri bile tepki göstermisti Emre ve Ilkaya... Haa bunu kabullenmesi veya kabulenmemesi ayrı bir tartışma konusu ama Almanyada bu konumdaki biri olarak istediğin gibi hareket edemiyorsun, ETTIRMIYORLAR..
    Cevapla
  • ünalsız 3 yıl önce Şikayet Et
    enes ünal 85 dk. sahada kalacak performansı yoktu.
    Cevapla
  • tandoğan 3 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak abartmayı ne kadar seviyoruz hazırlık maçı oynadık atılan başlığa bakın sanki dünya kupası kaldırdık. emre can mısın nesin senin Türk olmadığın gayet açık.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Alman futbolcuların hem gol attıklarında hemde yediklerinde yüz ifadelerini gördün mü ? Adamlar hazırlık mazırlık demiyor ciddiye alıyorlar
    Cevapla
  • FİKRET 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah isteyince olurmuş siz Türk futbolcusu TAM YÜREKTEN İSTEYİN AVRUPA TAKIMLARININ HEPSİNİ EZER GEÇERSİNİZ İNŞALLAH DAHA İYİ SONUÇLAR DİLEĞİYLE TEŞEKKRLER
    Cevapla
  • Alman 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya yedeklerle oynadi demek tam dogru degil, bir cogu devamli oynayan futbolcular. Sadece 3-4 tane adi pek duyulmamis oyuncular bu macta denendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle