Yıldız futbolcudan şok karar! Milli takımı bıraktı

Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Nuri Şahin, Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı.

Yıldız futbolcudan şok karar! Milli takımı bıraktı
Yıldız futbolcudan şok karar! Milli takımı bıraktı
GİRİŞ 02.11.2017 20:29 GÜNCELLEME 02.11.2017 21:13
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Borussia Dortmund takımında forma giyen Nuri Şahin, 29 yaşında Milli Takım'ı bıraktığını açıkladı.

Nuri, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ''Genç kardeşlerimizle, enerjik bir gelecek planı yapılması gerektiğine inanıyorum'' diyerek Milli Takım kariyerini noktaladığını açıkladı.

Milli oyuncu Nuri Şahin, A Mili Takım'ı bıraktığını Instagram hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Şahin'in veda açıklaması şöyle:

"Ben ülke sevgisinin en yoğun haliyle yaşandığı bir evde büyüdüm. Uzaktan sevdim belki ama memleketimi her zaman kalbimin, ruhumun en kıymetli yerinde taşıdım. Futbola başlarken en büyük rüyamdı, milli formayı giymek, ay-yıldızı gururla taşımak. Çok şükür hayat bana hayalini kurduğum her şeyi sırasıyla yaşattı. Milli formamızı çeşitli yaş gruplarında 100'e yakın kez giydim. O formayla sahaya ayak bastığım her dakika benim hayatımın en büyük gurur anlarıdır. Ben değişimin sihirli gücüne, zamanı geldiğinde mevkileri devretmenin yararlılığına inanırım. Dünyanın en büyük şirketlerinin yönetimlerinde gençlerin hakim olmaya başladığı bir dünyada spor ve futbol da bundan bağımsız değildir. Bu bir bayrak yarışıdır. Böylece alttan gelen potansiyeli, kaybetmeden yansıtabilme imkanı doğar. İyi bir planlamayla, önümüzdeki 10-15 sene bizlere en büyük başarıları yaşatmaya aday olacak bir jenerasyonumuz var. İleriye dönük bir değişimin yaşanması, genç kardeşlerimizle enerjik bir gelecek planı yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden, bugüne kadar bana verilen her fırsatta elimden geleni sahaya yansıtmış bir sporcu olarak, kendi adıma ve yeni bir geleceğe imkan verebilmek için milli takım kariyerime nokta koyduğunu açıklamak istiyorum. Bundan sonra bilgim ve birikimim oranında, ihtiyaç duyulduğu her zaman Türk futbolu için elimden geleni yapmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim. Bugüne kadar bana verdiğiniz destek için binlerce kez teşekkür ederim, farkında olmadan üzdüğüm, hayal kırıklığına uğrattığım kimseler varsa da haklarını helal etsinler lütfen... "

YORUMLAR 60
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar milli takım için gösterdiğin başarı için teşekkür ederiz. umarım bu hayatta şans seninle birlikte olur.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    En dogrusunu yapti, ADAMSIN, Helal olsun
    Cevapla
  • Çağatay 6 yıl önce Şikayet Et
    Burda ne habersiz insanlar var ya. Nuri Şahin hayatımda gördüğüm en düzgün futbolcu.. En düzgün türk futbolcu bile demiyorum. Onun içindeki vatan hasreti ve ''ruhu'' sizde olsaydı.. Allah razı olsun demekten başka diyecek bir şey yok. Allah yolunu açık etsin. İnşallah en yakın zamanda TFFde önemli bir pozisyon alır da bu kirli rezil türk futbolu nurlandırır.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak futbolu nurlandırır, sanki kabrini ahiretini nurlandırıyor
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım bırakılmaz. Bu görev işidir. Çağırılırsan tıpış tıpış gelirsin.
    Cevapla
  • taner 6 yıl önce Şikayet Et
    baktı bu federasyondan bi cacık olmaz. en iyisini yaptı.. almanyada futbolu oynar. bizim futbolumuz kör döğüş.. milli takım bile öyle.kendi takımında 11 yapmayan , kadroya girmeyen adamları 11e alırsanız böyle oynayan adamları da kaçırırsınız.. bunun sorumlusuda DEMİRÖREN ve avanesidir !!! tayyip bey acilen demiröreni kovması lazım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle