Arda Turan milli takımı bıraktı!

Arda Turan düzenlediği basın toplantısında milli takımı bıraktığını açıkladı.

GİRİŞ 06.06.2017 17:05 GÜNCELLEME 06.06.2017 17:27
Bu Habere 325 Yorum Yapılmış

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdığı için A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Arda Turan düzenlediği basın toplantısında milli takımı bıraktığını açıkladı.

Arda Turan yaptığı açıklamada Uçakta yaşanılanlar çok üzücü. Milli takım tişörtü varken üzerimde olmaması gereken bir olaydı. Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Hayatım boyunca bana söylenenleri unutmadım, yapılanları unutmadım. 2006'daki ıslıklanmayı unutmadım. Bir şey yapıyorsanız bedelini öderseniz. Her sıkıntılar olunca isterseniz kenara çekileyim dedim. İstiyorsanız zarar vermemek adına kenara çekileyim dedim. Ve bugün zamanın geldiğini düşünüyorum. Bugüne kadar yanımda olan herkese, arkadaşlarıma, birçok insana teşekkür ederim. Hayatımda yaptığım şeylerin bedelini ödedim, yine ödeyeceğim. Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum. İnşallah futbolculuğumu değil adamlığımı bırakırım milli takımda. Ama ne yaptıklarını ne ettiklerini çok iyi biliyorum ve her zaman tepkim aynı olacak. Teşekkür ederim" dedi.

Arda Turan yaklaşık 3 dakika süren toplantıyı soru almadan tamamladı.

YORUMLAR 325
  • Eczacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Spor konusunda kalitesiz basınımız var. Ben basının para kazanmak uğruna sınırları fazla aştığını düşünüyorum. Basında futbolcular çok para alıyor bu paraya bize katlanmak zorunda oluştu bir kere ayrıca basın biz olmasak sporcu popüler olamaz algısı da yaygın. Sonuçta bunlar netice kronik problemin patlak vermesi. Fatih terim de yetersiz iyi ve kötü tarafı var bazen iyi tarafı biz cezbetse de kötü tarafı yıkıcı oluyor. Kısacası kalite yok. Ardanın tercihi doğru bir karar. Yaptığı iş yanlış. Bence Fatih terimde bıraksa iyi olur. Bunlar takıntılı tipler.
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    arda keşke bu adamla aynı seviyeye bir müddet bile olsa inmeseydi.. ama iyisini yaptı herşeyi konuşacaklar sonra bişey yapmamış gibi dolaşacaklar.. o uçakta ne işi var ayrıca kardeşim milli takım ucağı bu.. adamların sereflerine laf eden adamı aynı ucağa alırsan böyle olur
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım bu adam milli takımı bıraktı mı yoksa milli takım tarafından ebedi olarak kadrodan mı çıkarıldı?
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu evet diyenlere karşı yapılan bir linç kampanyasıdır buna rıdvan Dilmenide eklediler arda adamın kralı mert dürüst olduğu için sevilmez çekemeyen anten taksın
    Cevapla
  • cihan 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsin arda. pisman olma kardesim. bu muhabirler muhabir degil(istisnalar kaideyi bozmaz).
    Cevapla
  • İhsan Berat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani ulu orta küfür normal demi! Sporcunun Ahlaklıda olması lazım. Size göre örnek birisimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle