Arda'ya ateş püskürdü! 'Bunu yapanın...'

Mehmet Demirkol, "Spor Servisi" Programı'nda duayen gazeteci Bilal Meşe'ye küfür eden ve boğazını sıkan Milli Takım kaptanı Arda Turan ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.06.2017 12:23 GÜNCELLEME 06.06.2017 13:48
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Spor yazarı ve yorumcu Mehmet Demirkol, "Spor Servisi" programında duayen gazeteci Bilal Meşe'ye küfür eden ve fiziksel saldırıda bulunan Milli Takım kaptanı Arda Turan'a sert sözlerle yüklendi.

İşte Mehmet Demirkol'un sözleri:

"Babandan büyük birisi var karşında üstelik oturuyor ve boğazını sıkıyorsun. Gençsin, futbolcusun. Hayatta bekleyeceğim en son insan Arda! Nasıl olur aklım hayalim almıyor. Ben yaparım o yapmaz yani. Bir de üzerine yazı yazıyor. Galatasaray formalı fotoğraf. Galatasaray camiasının desteğini almak için. Aklım hayalim almıyor. Prim konuları dışında Bilal Meşe'nin yaptığı bir haberi yok.

'Bilal abi bu işin peşini bırakmamalı'

Bilal abinin bu işin peşini bırakmaması lazım. Bilal Meşe bu muhabirliğin duayeni. Bu işin peşini bırakmamalı. Genç muhabirlere örnek olacak. Arda saldırıyor, açıklama yapıyor. Arda bunu TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e yapıyor. Bu iş şahsileşti.

'Bunu yapanın otele bile alınmaması lazım'

Bunu yapan kadro dışı kalır. Bir daha Milli Takım'a çağrılamaz. Otele bile alınmaması lazım. Gazeteciye saldırıyorsan dışarıda kalırsın. Bunun asıl sorumlusu bizim meslekteki 'olur kardeşim'ciler. Bunlar abi kardeştir, olur böyle şeyre diyenler... Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir. Olur olur olurdan buraya gelirsin. Gazetecilik yapmak suç. Benim arkadaşlarım 'Fatih Terim'e niye gidip soru soruyorsun? Sen bilmiyor musun?' diyorlar. Çok şey biliyorum ama kaynağına söyleteceksin."

YORUMLAR 38
  • murat aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Öteki zevat ki demirören ve terim pişkin pişkin oturdular değilmi. Türk futbolundan bunlar artık defolup gitmeli. Azizi yıldırım da dahil. Arda gibi bir adamı bile bu hale getirdiler..
    Cevapla
  • 3838 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi la adam yaşlı diye her türlü hakareti edecek gençler susacak yok demirkol yok artık herkes akıllı olacak Arda sonuna kadar haklı
    Cevapla
  • Oğuz. 6 yıl önce Şikayet Et
    Demirkol bir seni izler ve takdir ederdim meğer sende yanlış olmuşsun.Arda turan haklı bunu bir Rıdvan dilmen dile getirdi helal olsun.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende gazetecisin o yüzden koruyorsun o sahısı değil mi Mehmet Demirkol!!!! Gazeteciler yalan da olsa, doğru da olsa hep haklı olacaklar öyle mi??? Yazık!!!!! Sana azıcık sempatim vardı artık gözümde sıfırsın...
    Cevapla
  • Ekmek 6 yıl önce Şikayet Et
    Insan ekmek yicem diye omurgasizlik yapip oteki insandan primlenmemeli. Arda bir bjk taraftari olarak destekliyorum. Akil yasta degil bastadir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle