Milli Takım'da 2. Mesut Özil vakası!

Alman basını, teknik direktör Joachim Löw'ün Türk oyuncu Kerem Demirbay'ı 2017 Konfederasyonlar Kupası için milli takım kadrosuna davet edeceğini yazdı.

Milli Takım'da 2. Mesut Özil vakası!
Milli Takım'da 2. Mesut Özil vakası!
GİRİŞ 16.05.2017 15:55 GÜNCELLEME 16.05.2017 15:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim forması giyen başarılı oyuncu Kerem Demirbay hakkında flaş bir iddia geldi.

Alman basınından Kicker'in haberine göre teknik direktör Joachim Löw, 2017 Konfederasyonlar Kupası kadrosuna Kerem Demirbay'ı da davet edecek.

Haberin detayında 23 yaşındaki Demirbay'ın yalnızca Almanya pasaportu bulunduğuna ve Türkiye adına oynayabilmesi için Türk pasaportu alması gerekliliğine de vurgu yapıldı.

Milli takım tercihini henüz yapmadı

Bilindiği gibi Fatih Terim'in de yakından takip ettiği ve Türkiye'nin alt yaş kategorilerinde forma giyen Demirbay henüz A milli takım tercihini yapmamıştı.Almanya'nın Ruhr bölgesindeki Herten kentinde 3 Temmuz 1993 tarihinde gurbetçi̇ bi̇r ai̇leni̇n çocuğu olarak dünyaya gelen Kerem Demirbay, futbola 1999'da Schalke 04 altyapısında başlamıştı.

YORUMLAR 11
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli formayı giymek onurdur. Lakin torpilli oyuncular oynadığı sürece ve o teknik direktör gitmediği sürece milli takım düzelmez. Takıma Ronaldo ile Messi'yi koyun gene kazanamazlar doğru düzgün. Mesut olayı bambaşka Mesut A milli takımı istedi ama çok cılız bundan topçu filan olmaz diyenler almadı onu milli takıma. Adamın hakkını vermediniz gitti elin Almanı yetiştirdi sonuç ortada dünyanın en iyi 10 numaralarından biri şuanda. Takımda taktik yok zaten anca duran toplardan şansa bala gol atarsak atabiliyoruz. Taktik maktik yok bam bam bam her zaman işlemiyor Fatih Terim bey. Şahsen ben kulüp başarısına odaklanırdım. Fifa turnuvası hep boştur zaten Uefa ve kulüp bazlı daha iyi.
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar iyi bir müslüman cok iyide türküm bence türk futbolunu yönetenlere bakin ilerleme varmi hayir dünkü besiktas macina bakin böyle bir rezilik yok kisacasi okardesimin yerinde oluyum türk millitakkimini kabul etmem.
    Cevapla
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Harun sen toysun toy önce sana bir nasihat senin imanin zayif güclendir kani bozuk olan varsa demeki sensin gaza gelme ölümüne türküm müslümanim koyu bir reiscim vede iyi bir fenerbahceliyim benim yorumu iyi oku 68 Aksaray
    Cevapla
  • ALPASLAN 27 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sende milli dezenformasyon var. Ne demek ya benden olan kötü diye, karşı safa geçmeye razı olmak. Dünya da tek kalsam tüm dünya üzerime gelse ben TURK um ben MUSLUMAN ım elhamdülillah. Yahudilerle vu hıristiyanlarla dostluk kuranların onlardan olduğunu söylemiştir yüce kitabında rabbim. Buyur sen ve senin düşüncende olanlara kapı açık onlardan olmana kimse karşı gelmez zaten. Ama dediğim gibi sen övündüğün değerleri bir sorgula derim.
    Cevapla
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    o senin kaninin bozuklugu birader. bin kere sorsalar bin kere de MiLLi formayi secerim...
    Cevapla
  • gezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya da yetişmiş Türk kökenli futbolcuların tercihine saygı duymakla beraber Almanya formasını tercih eden oyunculara Türk demek son derece yanlış bir ifade olur kanaatimce...Milli forma seçimi bir nebze ırk seçimi gibidir herkesin gözünde..Mesut Özil içinde geçerli bu ki İngiltere de forma giyerken bile röportajlarını Almanca veren birine "Türk" demek Türklüğe hakaretten öteye geçmez..Başta da belirttiğim gibi tercihlere saygı duymaktayım ama Alman milli takımını seçen ve bir Alman gibi konuşan,yaşayan insanlara Türk dememek gerek...Mevki makam ün şöhret için seçimleri yapıyorlarsa zaten fazla söze de gerek yok..
    Cevapla
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    Alt yaş kategorilerinde oynamış 23 yaşına kadar aklınız neredeydi.A milli yapılmalıydı şimdiye kadar.
    Cevapla
  • Yüzgeçli 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeter Ya artık şu löw den gına geldi be bütün Türk oyunculara sahip çıkmaya çalışıyor Spor Bakanlığı gerekli adımları atın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle