Blind'den Fatih Terim'e çok sert 'e-mail' cevabı!

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Çek Cumhuriyeti maçı öncesinde e-mail olayına da değindi ve Fatih Terim'e cevap verdi.

Blind'den Fatih Terim'e çok sert 'e-mail' cevabı!
Blind'den Fatih Terim'e çok sert 'e-mail' cevabı!
GİRİŞ 12.10.2015 16:59 GÜNCELLEME 12.10.2015 16:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Terim'in, "Bu seviyede, böyle mesajlar genelde gönderilmez" sözü hatırlatılan Blind, "Bu e-mailin amacını anlamak için çok zeki olmaya gerek yok" ifadelerini kullanırken, gülerek "İzlanda hocasına e-mail yollamadım" şeklinde cevap verdi.

"TÜRKİYE'NİN YENİLECEĞİNE İNANIYORUM"

Umudunu yitirmediğini kaydeden teknik adam, "Türkiye'nin mağlup olacağına inanıyorum. Hayal kırıklığı ile oyalanabilir, ya da ne başarabileceğinize odaklanabilirsiniz. Bizim odaklanacağımız son bir şansımız var. Olur ya da olmaz, kazanmalıyız. Şu anda düşündüğüm tek şey bu. Kartların nasıl dağıtıldığını biliyorsunuz" dedi.

Play-off'a gidememeleri durumunda görevi bırakıp, bırakmayacağı sorulan Blind, "Olabilecek birçok senaryo var. Ancak şu anda sadece Çek Cumhuriyeti maçını düşünüyoruz. Her şey yarın ortaya çıkacak sonuca göre belli olacak" diye konuştu.

Danny Blind, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti ile oynadığı mücadele öncesinde Çek Cumhuriyeti teknik direktörü Vrba'ya e-mail göndermiş ve bunun bir 'kutlama' mesajı olduğunu kaydetmişti. 

YORUMLAR 6
  • Türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    hollandanın düştüğü duruma bak
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    sen önce çekleri yen öyle konuş
    Cevapla
  • realist 8 yıl önce Şikayet Et
    torpille oglunu ilk 11de oynatan adamdan hayir gelmez...sen kim oluyorsun da bu ulkenin en iyi teknik direktorune dil uzatiyorsun...
    Cevapla
  • Isa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimin iyi oldugunu bilmiyorduk nasil yenildi Türkiye bunlara ilk macta? Hayret dogrusu ama INSALLAH simdi kendilerine gelmistir milli takimimiz
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Yenilen Hollanda aslında şike yapıyor başka takıma akıl veriyor belkide parada verirler Avrupalılar kalleştir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle