Süper Lig ekipleri 2. Lig ekibinin kapısında yatıyor: 20 yaşındaki orta sahanın talibi bol
Bucaspor 1928 forması giyen Cebrail İrtürk, orta sahadaki performansıyla Süper Lig ekiplerinin radarına takılmayı başardı.

GİRİŞ 16.04.2025 11:12
GÜNCELLEME 16.04.2025 11:12
İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor 1928 ‘in orta saha oyuncusu Celal İrtürk, gösterdiği performansla Süper Lig ekiplerinin radarına girdi.
Kariyerine Şanlıurfaspor'da başlayan 20 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon Bucaspor 1928'de istikrarlı bir performans ortaya koyarken, Cebrail'e Süper Lig'de başta Göztepe olmak üzere Kasımpaşa ve Eyüpspor'un talip olduğu öğrenildi.
Kulüplerin Cebrail İrtürk transferinde yoğun çaba gösterdiği ve sezon biter bitmez görüşmelerin hızlanacağı kaydedildi.
Bu sezon sarı-lacivertli formayı 30 maçta terleten Cebrail, 1 kez fileleri sarstı.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
-
Sedat 2 ay önce Şikayet Et30 maçta bir gol çok az degilmi orta sahada olsa daha fazla olması gerekiyo bence madem okadar iyiyseBeğen Toplam 1 beğeni