Halil Umut Meler'in kararına uymayan hakeme çok sert sözler!

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Pendikspor'a 4-2 yenildikleri maçın hakemi Sarper Barış Saka'ya VAR hakemi Halil Umut Meler'in kararına uymadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Halil Umut Meler'in kararına uymayan hakeme çok sert sözler!
Halil Umut Meler'in kararına uymayan hakeme çok sert sözler!
GİRİŞ 06.03.2025 18:46 GÜNCELLEME 06.03.2025 20:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Ankara'da konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'a 4-2 yenilen Erzurumspor FK'da, teknik direktör Hakan Kutlu, istediklerinin tamamını sahaya yansıtarak maça çok iyi başladıklarını belirterek, "2-0'lık skor üstünlüğünü aldıktan sonra gelişen olaylar var. Gördüğümüz kırmızı kart belki de hakemin maç boyunca vermiş olduğu tek doğru karardı. Gollerimizi bireysel hatalardan dolayı yedik ama bireysel hatalardan yediğimiz gollerde de verdiği faulleri çok tartışmalı." diye konuştu.

Maç boyunca çok farklı şeylerin geliştiğini ifade eden Kutlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, uzatmalarla beraber yaklaşık 85 dakikaya yakın 10 kişi oynadılar ama üst düzey bir mücadele örneği sergilediler. Bana göre 3-3'lük skoru da yakaladık, bu kadar zor şartlarda. İnşallah kulübümüz gerekli açıklamayı yapar çünkü ben 3 yıldır Erzurumspor'dayım, bu 3 yıl içinde çok zor günler geçirdik. Ama biz kuvvetlendikçe, güçlendikçe, bazı hedefler koydukça üstümüze bastılar. Bugün de öyle bir şey yaşadık, oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MAÇ YÖNETEN HAKEMİN KARARINA UYMUYOR!

Hakemin verdiği kararlara çok şaşırdıklarını ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

"Hedefimize varacağız, bu olay bizim birlikteliğimizi daha da çok arttıracak. Bir tek bu maç için söylemiyorum, diğer maçlarda da bir sürü hakem hataları yaşadık. Üst üste koyduğunda en büyük felaketi de bugün yaşadık diyebilirim. Taraftar, başkan ve oyuncu grubunun özverili mücadelesi 3 senedir devam ediyor. Tek merak ettiğim bu gücü nereden alıyorlar, nasıl böyle maç yönetebiliyorlar. Türkiye'nin elit hakemi VAR'da (Halil Umut Meler) pozisyon için çağırıyor, pozisyonun penaltı olduğuna dair demek ki kanıtı var ki çağırıyor. 1. Lig'de maç yöneten hakem, Şampiyonlar Ligi'nde maç yöneten hakemin kararına uymuyor. Biz daha da güçlenip bu işin içinden çıkıp inşallah Erzurumspor'u bu yıl hedeflediğimiz yere getireceğiz."

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Bariz penaltıyı var verdi hakem vermedi . Sonuca etki etti yazık emeklere . Erzurumun bir puanı gitti
    Cevapla
  • muşidayı 3 ay önce Şikayet Et
    bu ligde de bişeyler olmaya başladı geçen hafta kocaeli istanbul maçının Var hakemi 2mhatalı kararla maça etki etti TFF ye şikayet edildi buna rağmen bu hafta da yine kocaeli maçına var hakemi olarak atandı
    Cevapla