Hürriyet Gücer’den Eskişehirspor için kritik imza

Eskişehirspor'un eski futbolcusu Hürriyet Gücer, borç nedeniyle kapanan transfer tahtasının tekrar açılması için imza verdiğini açıkladı.

Hürriyet Gücer’den Eskişehirspor için kritik imza
Hürriyet Gücer’den Eskişehirspor için kritik imza
GİRİŞ 04.01.2023 10:40 GÜNCELLEME 04.01.2023 10:40

Uzun yıllardır maddi olarak zor zamanlar geçiren Eskişehirspor, borç nedeniyle gelen transfer yasağının kalkması için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer tahtasını açmak için eski oyuncularından imza bekleyen Eskişehirspor yönetimi, Hürriyet Gücer’den gelen imza ile tekrar umutlandı. Eskişehirspor'da farklı sezonlarda toplam 6 sezon forma giyen Hürriyet Gücer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Eskişehirspor için gerekli imzayı verdim. Herkesin de yardımcı olmasını diliyorum. Güzel günler yakın Es-Es” ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.