Bakan resmen açıkladı! Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın olayında sıcak gelişme

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda yeni gelişmeler yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayda saldırganlara yardım eden iki kişinin yakalandığını duyurdu.

GİRİŞ 28.09.2024 15:10 GÜNCELLEME 28.09.2024 15:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda yeni gelişmeler yaşandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayda saldırganlara yardım eden iki kişinin yakalandığını duyurdu.

İşte Bakan Ali Yerlikaya'nın konu üzerine sosyal medya platformu X'te yaptığı açıklama: 

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde: Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır. Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."




NE OLMUŞTU

Fenerbahçe ve A Millî Takım'ın eski futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Alınan bilgiye göre Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Akın, saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" sözleriyle paylaştı.

Söz konusu saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Akın'ın yorumculuk yaptığı Sports Digitale, eski futbolcunun iki ayağından ameliyat olduğunu ve ikinci ameliyat için de beklemede olduğunu açıkladı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Harun 32 dakika önce Şikayet Et
    Ali Koç'un olayla ilgisi olup olmadığı araştırılmalı. Serhat GS-FB maçından sonra yönetimi çok sert eleştirmişti. Kendi zamanıyla şimdiki derbileri karşılaştırmıştı.
    Cevapla
  • Misafir 37 dakika önce Şikayet Et
    Sözün bittiği yerdeyiz.....
    Cevapla
  • Erdal 38 dakika önce Şikayet Et
    Diyelim ki yakalandı. Sonuç dandik cezalar
    Cevapla
  • Sakin 38 dakika önce Şikayet Et
    Kime vermişler ihaleyi orda istihbarat yapılırsa ogrenilir inşallah hangi baba arkasında öğrenilir azmettiricinin demalesef babadadir bilgisi.
    Cevapla
  • Erkan 38 dakika önce Şikayet Et
    Adamın spor hayatını bitireceksin sonra 2 sene yatıp çıkacaksın bu adaletmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle