Galatasaray'da, Hakim Ziyech defteri kapanıyor

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, oynatmak istediği oyun sistemine uymayan ve verdiği şansları iyi değerlendiremeyen Hakim Ziyech'i gözden çıkardı.

Galatasaray'da, Hakim Ziyech defteri kapanıyor
Galatasaray'da, Hakim Ziyech defteri kapanıyor
GİRİŞ 28.09.2024 12:29 GÜNCELLEME 28.09.2024 12:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tredyol Süper Lig'e fırtına gibi başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de sahasında PAOK'u deviren Galatasaray'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın Faslı yıldızı Ziyech, Young Boys maçında yedek kulübesinde oturduğu için ayrılık resti çekmiş istediği teklifler gelmeyince de Galatasaray'da kalmıştı.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Hakim Ziyech, yedek kalmaktan şikayetçi durumda.

Oynadığı maçlarda kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen savunmaya yardım konusunda sıkıntılar yaşatan Faslı oyuncudan Okan Buruk ve idareciler de memnun değil.

Galatasaray ile Ziyech arasındaki sözleşmede "Galatasaray’ın 2024-2025 sezonunda çıktığı resmi maçların yüzde 50’sinde oynaması hâlinde kontratı bir yıl otomatik uzar" maddesi yer alıyor.



YÖNETİM OPSİYON MADDESİNİ DEVREYE SOKMAYACAK

Galatasaray yönetimi bu opsiyonun devreye sokmayacak ve Ocak ayında Ziyech ile yollar kesin olarak ayrılacak.

Sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, Galatasaray kariyerinde 27 karşılaşmaya çıktı ve 8 gol - 4 asistli katkı sundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Gs li 58 dakika önce Şikayet Et
    Barış alperin tek bir isabetli ortası yok sıfır katkı ile oynuyor bence ne ileride etkili bir presi var nede defansa katkısı o yüzden bence ziyech şimdilik durmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    kurdukları şampiyonlar ligi kodro çöplerini temizlemekle bitmiyor sayenizde TÜRK futbolu bitti bitti
    Cevapla
  • Mehmet DOĞAN 2 saat önce Şikayet Et
    Hakim Ziyeç kaliteli bir futbolcu. Hemen üstü çizilecek bir futbolcu değil. Okan Buruk yanlış yapar...
    Cevapla
  • nitekim 2 saat önce Şikayet Et
    geçen yıl yaptığı katkı iyidi ama bu sezona iyi başlamadı aslında kalsa yine iyi yedek olur baktın maç kitlendi sok son 30 dakika oynasın
    Cevapla