Eray Yazgan'dan "karaborsa bilet" iddialarına yanıt

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, hakkında basında yer alan "karaborsa bilet satışı üzerinden gelir kazancı sağladığı" iddialarına tepki gösterdi.

Eray Yazgan'dan "karaborsa bilet" iddialarına yanıt
Eray Yazgan'dan "karaborsa bilet" iddialarına yanıt
GİRİŞ 23.08.2024 22:19 GÜNCELLEME 23.08.2024 22:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yazgan, yaptığı yazılı açıklamada, hiçbir belge ile bulgu bulunmadan sadece dedikodulara dayanarak kendisinin hedef gösterildiğini ve hakkında ağır suçlamalarda bulunulduğunu kaydetti.

"Bilet" soruşturması kapsamında ifade verdiği iddiasını yalanlayan Yazgan, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar var olduğu iddia edilen bilet soruşturması ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğünden veya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından herhangi bir şekilde ifade vermeye çağırılmadım. Üstelik sırf bu söylentilerin ne olduğunu anlayabilmek adına gerek emniyet gerekse de savcılık nezdinde hakkımda bir soruşturma olup olmadığını sordum ve bu tip bir soruşturma olması halinde ifade vermeye hazır olduğumu yazılı olarak ilettim. Ancak bu tip bir soruşturma olmadığına dair yanıt aldım. Çıkıp iftiralarla izlenme rakamları peşinde koşanlar, yayınlarda bunları da anlatsın. Şunun bilinmesini isterim ki ne görev yaptığım süre boyunca ne öncesinde Galatasaray ismini kullanarak bir kuruş menfaat sağladım. Kimseye de göz yummadım, bu camianın haklarını ahlak sorunu olan insanlara karşı hep savundum, ömrüm yettikçe de savunacağım."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Orhan Kaptan 2 hafta önce Şikayet Et
    mac günü stadin etrafinda gezmeyi tavsiye ederim varmi yokmu görürsün
    Cevapla
  • odun kafalı 2 hafta önce Şikayet Et
    iftira atanları ver mahkemeye. tazminatınıda taraftara forma olarak dağıt
    Cevapla