Okan Buruk, Bayern Münih'in yıldızını istiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, orta saha transferi için önceliği Leon Goretzka'ya verdi.

GİRİŞ 30.07.2024 10:33 GÜNCELLEME 30.07.2024 11:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Artık tamamen orta saha transferine odaklanan Galatasaray'da, Wendel ve Rios gibi Güney Amerikalı yıldızlarla yapılan temaslar ön plana çıkarken, asıl hedefin bambaşka bir isim olduğu öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, daha önce de kadrosuna katmak isteyip başaramadığı Leon Goretzka'nın peşinde. Maliyeti yüksek olan Alman futbolcu için Galatasaray Yönetimi son dönemin en büyük bütçesini ayırmış durumda.

OKAN BURUK'UN 1 NUMARASI

Bu ısrarın sebebi ise teknik patron Okan Buruk'un listesindeki 1 numaralı oyuncunun Goretzka olması. Başarılı çalıştırıcı, Goretzka'nın Galatasaray'ın orta sahasına seviye atlatacağını düşünüyor.

RAKAMLAR BELLİ OLDU

Bayern Münih tarafından satış listesine konulan 30 yaşındaki oyuncu için gözden çıkarılan bonservis bedeli 10 milyon Euro'nun üzerinde. Yıllık maaş olarak da net 5 milyon Euro düşünülüyor.

BU KEZ FERAGAT EDECEK

Goretzka ilk görüşmeler sırasında da Galatasaray'a sıcak baktığını belirtmiş, ancak astronomik taleplerde bulunmuştu. Liglerin başlamasına kısa bir süre kalmışken hiçbir kulüple anlaşmaya varamayan tecrübeli futbolcunun bu kez ücretinde feragat etmeye hazır olduğu da gelen haberler arasında...

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kon 1 ay önce Şikayet Et
    Neden Türkiye'de vergi alınmıyor bence herkes den vergi alınması masi gerekir sadece garibanlar vergi veriyor zenginlerde kendilerine yat aliyor
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Burugun oyuncu tercihleri deli eder insani
    Cevapla
  • Bundesliga 1 ay önce Şikayet Et
    Sakın
    Cevapla
  • Galatasaraylı 1 ay önce Şikayet Et
    Beyaz Ndombele diyebilir miyiz
    Cevapla
  • Nordsdjeland 1 ay önce Şikayet Et
    Siz transfer yapmayın Berkan kaan kerem oynasın merkezde daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle