Filip Kostic resmen Fenerbahçe'de! İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Juventus'tan kiralamak için prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli futbolcu Filip Kostic, İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 08.09.2024 23:38 GÜNCELLEME 08.09.2024 23:38
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Juventus forması giyen 31 yaşındaki sol kanat Filip Kostic ile 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Filip Kostic’in kiralık transferi konusunda kulübü Juventus FC ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kostic sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edilmiştir." denildi.



Anlaşmanın ardından yola çıkan Sırp futbolcu, saat 22.45'te İstanbul'a geldi. Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Filip Kostic'i sarı-lacivertli taraftarlar karşıladı.

Taraftarları selamladıktan sonra alandan ayrılan 31 yaşındaki futbolcunun yarın yapılacak olan sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

Öte yandan 31 yaşındaki futbolcunun ismi Galatasaray'la da anılıyordu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Kültigin 1 hafta önce Şikayet Et
    Ferdinin yerine alındı,senaryo üretmeyin
    Cevapla
  • ali 1 hafta önce Şikayet Et
    bay sakat iyi gagaladılar
    Cevapla
  • reco 1 hafta önce Şikayet Et
    Fiyatta uçuk oluştu diyen şahıs gerçek rakamlardı gizlerdi gs sorun değilki her zaman yaptığı şey değilmi
    Cevapla
  • Hüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Sakat değilse çok iyi bir transfer
    Cevapla
  • ŞAMAR 1 hafta önce Şikayet Et
    tebrik ederim iyi kazık!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle