Napoli Davinson için gözünü kararttı! Galatasaray servet istiyor

Bu sezon gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettiren ve İtalya'dan Napoli'nin talip olduğu Davinson Sanchez için Galatasaray'ın belirlediği bonservis bedeli belli oldu.

Napoli Davinson için gözünü kararttı! Galatasaray servet istiyor
Napoli Davinson için gözünü kararttı! Galatasaray servet istiyor
GİRİŞ 18.04.2024 00:05 GÜNCELLEME 18.04.2024 00:34
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Serie A ekibi Napoli başta olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün transfer listesinde olan Davinson Sanchez için Galatasaray'ın beklediği bonservis rakamı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımın sezon başında kadrosuna kattığı Davinson, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelirken Avrupa'dan pek çok talibi de peşine taktı.

20 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; İtalyan devi Napoli, Davinson Sanchez için Galatasaray'a yaklaşık 20 milyon euroluk bir teklif yapacak.

Haberin detayında Galatasaray'ın bu teklifi kabul etmeyeceği ve oyuncu için bonserbis beklentisinin 35 milyon euro olduğu belirtildi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 26 resmi maça çıkan Davinson Sanchez bu karşılaşmalarda 3 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Nuri 1 hafta önce Şikayet Et
    Nelson da iyi Davinson da ama ben Nelson dan yanayım,
    Cevapla
  • Halit 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam zaten 20 milyondu ingilterede erdem başkan son gün kurnazlikla ucuza kaptı dönmüşler 20 veriyorlar 30 artı 5 milyon kolay bonuslar gule gile siyah adam deriz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bence dabinsan oynasa en iyisi
    Cevapla
  • Biri 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence 35 gayet makul. Feneein tüm stoperlerini toplasan davinson un sol ayağı etmez.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Buna Piar deniyor. Şişirip, parlatıp piyasa oluşturma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle