İngiliz basını, Wilfred Ndidi gelişmesini duyurdu!

İngiliz basını, Galatasaray'ın, Leicester City ile sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha Wilfred Ndidi ile temas kurduğunu yazdı.

İngiliz basını, Wilfred Ndidi gelişmesini duyurdu!
İngiliz basını, Wilfred Ndidi gelişmesini duyurdu!
GİRİŞ 05.04.2024 11:30 GÜNCELLEME 05.04.2024 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sezon Lucas Torreira'nın yanında oynayacak orta saha konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Okan Buruk, gelecek sezonun ilk hamlesini bu bölgeye istiyor.

Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan yönetim, geçtiğimiz dönemde de listede bulunan yıldız isimle yeniden ilgilenmeye başladı.

Sezon sonu yaklaşırken bir yandan da transfer haberleri dış basında artmaya başladı.

İngiliz basını, Galatasaray'ın, Leicester City ile sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha Wilfred Ndidi ile temas kurduğunu yazdı.

Söz konusu haberde Galatasaray'ın bu transferi imza parası ile bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

Haberde ayrıca, 9.5 milyon Euro'ya Tottenham'dan alınan Davinson Sanchez'e, Napoli'nin ardından Newcastle'ın da talip olduğu ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU KULLANILACAK

Sarı-kırmızılılar, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının kozunu kullanarak transferi tamamlamayı planlıyor.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 27 yaşındaki Nijeryalı orta saha, bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 29 karşılaşmada görev alırken takımı adına 4 gol 6 asiste imza attı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Metin Filiz 3 hafta önce Şikayet Et
    Süper bir solayak.Hemen alınsın.Toreiranin partneri
    Cevapla