Galatasaray'da transfere onay çıktı! Teklif yapılacak

Genç yıldızları takibe alan Galatasaray'ın listesinde yer alan Danimarka temsilcisi Midtjylland'da forma giyen Dario Osorio için karar verildi.

Galatasaray'da transfere onay çıktı! Teklif yapılacak
Galatasaray'da transfere onay çıktı! Teklif yapılacak
GİRİŞ 29.03.2024 10:30 GÜNCELLEME 29.03.2024 10:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde yer alan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadlesi veren Galatasaray, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah'ın haberine göre genç yıldızları takibe alan sarı-kırmızılıların listesinde Danimarka temsilcisi Midtjylland'da forma giyen Dario Osorio da yer alıyordu.

SCOUT EKİBİNDEN ONAY GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Şilili sağ kanadı Arnavutluk karşısında izleyen Cimbom'un scout müdürü Francis Cagigao olumlu rapor sundu. 20 yaşındaki oyuncuyu izleyen teknik heyetin de beğendiği öğrenildi.

İLK GÖRÜŞME ÇOK YAKINDA

Sarı-kırmızılılar, bu gelişmeler üzerine Osorio'nun kulübü Midtjylland ile temas kurma kararı aldı. Genç oyuncu için atağa kalkan Aslan, kısa sürede ilk görüşmesini gerçekleştirecek.

10 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Danimarka ekibi, yaz transfer döneminde 5.2 milyon euroya transfer ettiği Osorio için kapıyı 10 milyon eurodan açıyor. Bu sezon 16 maçta forma giyen 20 yaşındaki Şilili futbolcu, takımına 6 gollük katkı sağladı. Şili Milli Takımı ile de 8 karşılaşmada görev yapan Dario Osorio, 1 gol atma başarısı gönsterdi..

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Yerli 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunun gibi binlerce yerli topçular var Türkiye'de.
    Cevapla
  • şamil 4 hafta önce Şikayet Et
    bu nekadar para ya türkiyede bundan daha iyileri 1 milyona çok futbolcu var bırakın yabancı hayranlığı.
    Cevapla
  • Bedri 4 hafta önce Şikayet Et
    oyuncuyu öven videolarında bile bir numarasını yeteneğini bir özelliğini göremedim. Morutan geri dönsün bundan bin kat iyidir hatta tete den de iyidi morutan çok çabuk sildi gs halbuki iyi oyuncu en azından iyi yedek olurdu
    Cevapla
  • Fantastik 4 hafta önce Şikayet Et
    Bunun çılgın saç rengi yok, ayrıca vücut boyu dövmeli de değil. Bir yanlışlık olmasın, genelde bizimkiler ne kadar dövmesi varsa o kadar iyidir hesabında da onun için yani.
    Cevapla
  • Hakan 4 hafta önce Şikayet Et
    İyi izledilerse ve menajerlerin oyununa gelmedilerse alınıp fazlasına satılabilir. Avrupa takımları bu şekilde yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle