Okan Buruk'tan yeni transfere övgü! "Keşke yetiştirebilseydik"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Antalyaspor ile oynadıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam, yeni transfer Derrick Köhn'ün performansından da övgüyle söz etti.

Okan Buruk'tan yeni transfere övgü! "Keşke yetiştirebilseydik"
Okan Buruk'tan yeni transfere övgü! "Keşke yetiştirebilseydik"
GİRİŞ 26.02.2024 23:23 GÜNCELLEME 26.02.2024 23:25
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Kerem Aktürkoğlu attı.

Böylece Galatasaray puanını 72 yaparak liderliğini sürdürdü. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da maçın ardından galibiyeti değerlendirdi.

"BAŞLANGICIMIZ İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLDİ"

Okan Buruk, Sparta Prag mağlubiyetinin takıma olumsuz etki ettiğini söyledi. 50 yaşındaki çalıştırıcı galibiyet hakkında, "Antalya takımının ne kadar iyi oynadığını maç öncesi söylemiştim. Ofansif anlamda çok etkililer. Bizim maç başlangıcımız düşüktü. Kendi sahamızdaki başlangıcımız tam istediğimiz gibi değildi. 2-0'a getirsek farklı olabilirdik. İkinci yarı yine penaltıyla maçı bitirebilirdik. Son 2 maçtaki eksiklerimiz çok top kaptırmamız... Bugünkü en büyük sıkıntımız yaptığımız top kayıpları. Kazanmak çok önemliydi. Liderliği tekrar geri aldık. 3 gün sonra kupa maçı var. Sonra Beşiktaş maçı var. İyi değerlendirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray bu sezon iç sahadaki tüm maçlarını kazanması ile ilgili de görüşlerini paylaşan Buruk, "İç sahada performansımız çok iyi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa kupalarını koyduğumuzda galibiyet yüzdemiz yüksek. İç sahada taraftarımızla çok güçlü oynuyoruz. Kazanmak için oynuyoruz. İki senedir Fenerbahçe ile olan çekişmemiz çok yoğun geçiyor. Her zaman Galatasaray'ın son düzlükteki performansını biliyoruz." dedi.

DERRCIK KOHN'E ÖVGÜ

Başarılı çalıştırıcı, devre arası takıma katılan Derrick Köhn'ün performansından övgüyle bahsederek, "Orijinal bir sol bek... Angelino'dan hayal ettiğimiz buydu. Bekleri yüksek oynayan bir takımız. Derrick'te de bunu görüyoruz. Çok çabuk adapte oldu. Bu oyun da ona uyuyor. 2 maçtır çok iyi oynuyor. Keşke Avrupa'ya da yetiştirebilseydik. Sparta Prag maçında kulübeden oyuncu getirememiştik, bugün kulübeyi de kullanabildik." sözlerini kullandı.

ICARDI AÇIKLAMASI

Son olarak kendisini Icardi'nin cezası sorulan Buruk, bu soruya ise şu yanıtı verdi:

"Montaj görüntüleri çıktı. Icardi'nin net olarak hatırladığı bir şey yok. Net olarak söylemek gerekirse Icardi'nin bugüne kadar yaşadığı şeylerde bu tür şeyler yaptığı yok. Bugün oynamaması onun için de sürpriz oldu. Dün direkt Icardi'li oyuna çalıştık. Bugün zorlandık."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni trasfer Hakem konuş hakem
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Temassımsıları konuşmuyorsun okan hoca!!! Tabiiki konuşmazsın çünkü temassımsı pozisyonlarla kazandın. Kazandığınız puanların en az 30 puanı TEMASSIMSI!!!!
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    okan hoca boşuna transfer yaptın. sen bu transferleri uefa yı düşünerek yaptın ama orası türkiye gibi olmaz sana haybiye maç vermezler. türkiyeye gelincede burada gerek yok ki zaten siz her maça fazla çıkıyorsunuz var ekibi hakemler federasyon. o yüzden boşa transfer boşa para harcadın. şimdiden hayırlı olsun şampiyonluğunuz
    Cevapla
  • Gülücük 2 ay önce Şikayet Et
    Okan Hoca fenerin başına geçti de haberimiz mi yok
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hakem hakkında bisey demedi çünkü galipler:)))
    Cevapla
  • Antalyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Başarılı teknik direktör(!),"Başarılı insanların lügatında 'keşke' kelimesi bulunmaz, hatalardan ders çıkarılır ve de hatalar tekrarlamaz." Kaç maçtır aynı hatalar tekrarlıyor, başarılı teknik direktör (!) de tekraren ifade ediyor.! Herkes görüyor, çözüm üretmek senin işin, tekrar tekrar laf salatası yapmak değil.! O kan (Okan), bu kan değil !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle