Okan Buruk basın toplantısında çileden çıktı!

Galatasaray'ın Sparta Prag'a elendiği mücadelenin ardından sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Okan Buruk basın toplantısında çileden çıktı!
Okan Buruk basın toplantısında çileden çıktı!
GİRİŞ 23.02.2024 02:01 GÜNCELLEME 23.02.2024 02:01
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Temsilcimiz Galatasaray sahasında aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu maçında Sparta Prag'a 4-1'lik skorla mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılılarda Okan Buruk dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

İŞTE OKAN BURUK'UN SÖZLERİ:

"İlk yarı daha iyiydik. 1-0 sonrası 1-1'i yakaladık. Pozisyonlarımız var. Ancak maç boyunca en büyük sıkıntımız top kayıplarıydı. Galatasaray seviyesine yakışmayan basit top kayıpları yaptık.

Maçın genelinde kendi seviyemizin çok altında oynadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar.

Takım olarak kaybettik. Bunun en büyük sorumlusu da hoca olarak benim. Sadece belli oyuncular, belli mevkiler üstünden görmemek lazım. Birçok mevki kötü oynadı bugün.

Boey son günlerde ayrıldı. Beklemiyorduk. Yerine transfer yaptık ama sakatlandı. Köhn'ü ligde kullanabiliyoruz. Bugün ilk yarıda çok sıkıntı yaşamadık ama ikinci yarı Kaan'ın da sakat oynaması onu zorluyor. Kenardan takviye yapamadık. Takım halinde kaybettik."

ÇEKYALI GAZETECİLERE TEPKİ!

Okan Buruk basın toplantısında kendi arasında konuşan Çekyalı gazetecilere tepki gösterdi:

"Sizi alalım buraya isterseniz siz konuşun. Sussunlar da konuşalım."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 117
  • Cambis 2 ay önce Şikayet Et
    Elin. Oglu. Adami. Cileden cikarir. Sende bizi cikardin. Okan. Icardiyle. Olmuyor. Keremi. Fark ettin aldin. Mac beraberken icardiyi alip defans koysadin simdi. Cekler aglardi. Birde. Kendi evinde zor yendin
    Cevapla
  • Beşiktaşspor 2 ay önce Şikayet Et
    Turkiyede olsa Kaana Sarı kart bile çıkmazdı.Tff,hakemler ve Beinsports görüntüyü göstermezdi.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Tff hakem yollamayı unutmuş.
    Cevapla
  • Vdsa 2 ay önce Şikayet Et
    Tff mhk desteğiyle Türk takımlarının hakkını yiyorsunuz.Ne oldu?Uçan kaçan gs.Senden beste bir düşük bütçeli kopenhag ve sprarta prag takımlarına elendin.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    6 tane avrupa maçında 19 gol yemişsin daha hikaye anlatıyorsun takım savunması diye bir şey var futbolda bu kadar açık alanda amatör kümede oynanmaz türkiyedede aynısın fark rakiplerin pozisyonları değelendirememesi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle