Adnan Polat açıkladı! Aday olacak mı?

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılıların başkanlık seçiminde yeniden aday olup olmayacağına dair gelen soruya net cevap verdi.

Adnan Polat açıkladı! Aday olacak mı?
Adnan Polat açıkladı! Aday olacak mı?
GİRİŞ 15.02.2024 19:58 GÜNCELLEME 15.02.2024 19:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da bu sene yapılacak seçim öncesinde eski başkanlardan Adnan Polat’ın yeniden başkanlığa adaylığını koyacağı iddia ediliyordu. Polat, iddiaları yalanladı.

ADNAN POLAT: ADAY OLMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK

Polat, "Sizin Galatasaray'a başkan adayı olmak gibi bir niyetiniz var mı?" sorusuna "Ben Galatasaray'da görevimi yaptım. Aday olmak gibi bir niyetim yok ama yardımcı olurum. Bence Dursun başkan bir dönem daha görevini sürdürmeli. Yarım kalan işleri tamamlamalı." Ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK: EMANETİ TESLİM EDECEĞİMİZ BİR SEÇİM SÜRECİNE GİRİYORUZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada başkanlığa aday olmayacağının sinyalini vererek, "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçim vaatlerimizin hepsini gerçekleştirdik. Yaklaşık 4 aylık bir süremiz daha var. Bu 4 ayda da gerçekleştiremediğimiz ya da eksik kalan kısımları tamamlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafirfb 2 ay önce Şikayet Et
    Olamaz çünkü. :)))
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    fetullah gulene gitsin
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç fb kitlesini o kadar güzel domine etti ki başarısızlığını rakibe iftira atarak çok güzel kapattı.
    Cevapla