Eleştirilerin hedefindeydi! Okan Buruk oyuncusuna sahip çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kerem Aktürkoğlu çok değerli ve önemli bir oyuncu. Son üç seneki asistleri, geçen sene şampiyonlukta yaptıkları, bu sene Avrupa'da yaptıkları." dedi.

Eleştirilerin hedefindeydi! Okan Buruk oyuncusuna sahip çıktı
Eleştirilerin hedefindeydi! Okan Buruk oyuncusuna sahip çıktı
GİRİŞ 02.02.2024 22:38 GÜNCELLEME 02.02.2024 22:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Galatasara deplasmanda Samsunspor'u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

"Galatasaray kazanmaya devam ediyor"

"Zor bir deplasmanda üç puan aldık, bu çok önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ederim. Yorgunluklar, moral bozuklukları olabilir ama Galatasaray kazanmaya devam ediyor. Bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah daha iyisini de yapacağız. Kupa maçında oynamayan oyuncuları göreceğiz. Samsun'da bizi destekleyen büyük taraftarına da teşekkür ederim. Onların pozitif enerjisi bize büyük güç veriyor."

"Kerem Aktürkoğlu çok değerli ve önemli bir oyuncu"

"Kerem Aktürkoğlu çok değerli ve önemli bir oyuncu. Son üç seneki asistleri, geçen sene şampiyonlukta yaptıkları, bu sene Avrupa'da yaptıkları... Kerem olmadığında takımın üretmekte ne kadar zorluk çıktığını gördük. Gerçek Galatasaray taraftarları ona sahip çıkıyor. Stadımızda da artık kendi oyuncularımıza protesto istemiyoruz. Zaten inanılmaz destek veriyorlar, bu konuda mutluyuz. Ufak tefek sesler çıkabiliyor. Bunu Galatasaray taraftarının bütününe yaymamalıyız. Onları da uyarmalıyız. Her şey olabilir, maç son dakikaya kadar devam ediyor. Onların desteğiyle iç saha maçlarını kazanıyoruz. Bana, yönetime, başkana sahip çıkıyorlar. Biz camia olarak birleştiğimizde mutlu oluyoruz. Hedef 24. Önce kupa sonra Başakşehir maçında takımı en güzel şekilde destekleyeceklerini biliyorum."

"Üçünden de memnunum"

"Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan sol bekte çok iyi oynadı. Üçünden de memnunum. Yönetim ne istersek yapıyor. Başkanımız sürekli yanımızda. Bundan sonraki günlerde transfere ihtiyaç olursa Avrupa'ya yazamayacağız ama Türkiye Ligi'nde kullanabiliriz. Fırsat transferi olursa değerlendiririz. Yabancı boşluğu var, belki bunu ileride kullanırız. Taraftarın transferde bize verdiği destek de önemli."

"En iyi şekilde kullanmaya çalışacağız"

"Belirlediğimiz oyuncular vardı. Cedric Bakambu sonrası Carlos Vinicius plana dahil oldu. Elimizdeki profillerin dışında bir isim, 9 numara diyebileceğimiz bir oyuncu. En iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Serge Aurier çok tecrübeli. Afrika Kupası'nda oynuyor, takıma büyük güç katacaktır."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Gs li 2 ay önce Şikayet Et
    Kerem gs nin çocuğu Kerem e eleştiri yapan ıslık çalan fb lidir,Keremi seviyoruz ,en kötü günündede yanındayız
    Cevapla
  • Atabey 2 ay önce Şikayet Et
    Kaan ayhan mi iyi yapma hoca ya...bence güven sorunu var adamda..karakterine bir şey diyemem ama gs de ilk 11 oyuncusu değil kesinlikle
    Cevapla
  • Ua Zeytinburnu 2 ay önce Şikayet Et
    Kerem Erzincan’dan geldi. Her hangi bir büyük takımın akademisinden değil. Var olanın en iyisini yapıyor. Üstelik son maçta ıslık cılız ve batı tarafından geldi. Bizim taraf gerekeni yaptı. Kuzey ve güney tribünü güçlüdür batı alt çekirdekçi tayfadır. Büyütülecek bir konu değil ama her gün medyanın şişirmesi ile takımıda etkiliyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Keremi protesto edeceğinize onu yanlış oynatan Okan’ı protesto edin.
    Cevapla
  • Erciyesin kutları 2 ay önce Şikayet Et
    Taraftar beğenmiyor sa hemen bize versinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle