Galatasaray'da maç öncesi Muslera şoku!

Gaziantep FK maçı öncesi Galatasaray'da Fernando Muslera, gribal enfeksiyon geçirdi. Uruguaylı eldivenin karşılaşmada forma giyme durumu maç saatinde belli olacak.

Galatasaray'da maç öncesi Muslera şoku!
Galatasaray'da maç öncesi Muslera şoku!
GİRİŞ 29.01.2024 17:43 GÜNCELLEME 29.01.2024 17:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Galatasatasaray, Gaziantep FK'yı konuk ediyor. RAMS Park'ta 20.00'de başlayacak maç öncesi Fernando Muslera gelişmesi yaşandı.

Tecrübeli file bekçisi gribal enfeksiyon geçirdi. Muslera'nın Gaziantep FK maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Fernando Muslera bu sezon ligde sadece Vavacars Fatih Karagümrük maçında kart cezası nedeniyle yer almadı. Muslera bu sezon toplam 33 maçta oynadı ve 13 maçta kalesini gole kapattı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Galatasarayimiz bu maçi satmiş. Malesef kaybedecez
    Cevapla
  • Hadi Ordan 2 ay önce Şikayet Et
    Gs yönetiminin söylediği yalanlara inanmıyorum.Aşil tendonu zedelenmesi var diyor,futbolcu 90 dakika maç oynuyor.Elmacık kemiği kırık diyor,futbolcusu dünya seyahati yapıyor.Sakat diyor,futbolcu satılıyor.Sakat diyor,para vermiyor.
    Cevapla
  • hugocan 2 ay önce Şikayet Et
    Hep palavra. Gene oynayacak. Sorun benle anlaşma yapmadınız diye sorun çıkartıyor. Çünkü. Çok iyi çorba alıyor. Yönetimde. Enfeksiyon muhabbeti yapıyor
    Cevapla
  • elestiri 2 ay önce Şikayet Et
    gerek yok dinlensin
    Cevapla