Erden Timur'dan transfer açıklaması!

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, devre arasında takıma bir veya iki takviye yapacaklarını söyledi.

Erden Timur'dan transfer açıklaması!
Erden Timur'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 24.01.2024 18:34 GÜNCELLEME 24.01.2024 18:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Florya'da açıklamalarda bulundu. 

Çok değerli bir takıma sahip olduklarını ifade eden Timur, "Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı biliyoruz. Kış transfer dönemi, kısıtlı bir dönem. Doğru adım atmamız lazım. Bir veya iki takviye yapacağız gibi görünüyor. Elimizdeki oyunculara da sabır göstermemiz gerekiyor. Birçok oyuncumuza teklif geliyor ama yeri doldurulamayacak bir oyuncumuzu göndermemiz söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Sosyal medyada zaman zaman kasıtlı olarak çıkarılan yalan haberler hakkında da görüş belirten Timur, şu ifadeleri kullandı::

"Angelino'nun transferi olası"

"Ziyech'le ilgili de başka futbolcularla ilgili de kasıtlı çıkarılan haberler var. Angelino'nun menajerleri görüşüyorlar. Leipzig'in de sözüyle transferinin gerçekleşme ihtimali var. Muslera ile görüşeceğiz. Galatasaray için çok önemli bir değer, efsanemiz. Futbol hayatına devam etmek istiyorsa onunla görüşüp bu konuyu aramızda çözeriz diye düşünüyorum."

"Tek hedef şampiyonluk"

"Galatasaray Adası'nda yaptığımız yemekte herkes söz aldı, hayallerinden bahsetti. Trabzon'daki maç öncesi yemekte geçen sezonki şampiyonluk görüntülerini gösterdik. Bu duygunun ancak tekrar yaşandığında hissedileceğini söyledik. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Camia olarak tüm oyuncularımıza sahip çıkmalıyız. Tüm taraftarlarımızın sabırlı olmasını ve sosyal medyada bizi karıştırmak isteyenleri ciddiye almamasını istiyorum. Dayanışma zor zamanda olur ve dayanışma her koşula rağmen birbirine sahip çıkmaktır."

"Mayıs bizim için seçim değil, şampiyonluk ayıdır. Sayın Başkanımız Dursun Özbek'in başkan olarak devam etmesi camiadaki birçok insanın temennisidir. Seçim varken ortalığı karıştırmak isteyenler oluyor. Galatasaray'da seçim, genel kurulun kararıdır ancak ağabeyimiz Dursun Özbek'in tamamlaması gereken projeler var."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • hadi Ordan 3 ay önce Şikayet Et
    iki puan gerideyken herkesi tehdit ediyorlardı. Puanlar eşitlenince minnoş oldular.
    Cevapla
  • zahow 3 ay önce Şikayet Et
    hangi poset oyuncuna teklif geliyormus bi acikla yahu…aldign 8 oyuncudan 7 si patladi..
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    KOÇ krallığını yıkan yiğit helal olsun sana helal olsun
    Cevapla
  • Oguzhan 3 ay önce Şikayet Et
    Aklı başında bir 10 numara gibi 10 numara, bir sol bek ve bir sağ açık alsınlar 5 sene şampiyon oluruz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ya sen değilmisin elimizde tapeler var açıklarsak görürsünüz yalanlarla dolanlarla gs rakip takımlara para aktaran tff mhk ekşi hepiniz bir biz teklk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle