Okan Buruk taraftarlara seslendi!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Galatasaraylılar, oyuncularına sahip çıksın. Sabır gerekiyor, çok daha iyi olacağız." dedi.

Okan Buruk taraftarlara seslendi!
Okan Buruk taraftarlara seslendi!
GİRİŞ 21.01.2024 21:34 GÜNCELLEME 21.01.2024 21:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

"Çok güvendiğimiz bir kadro var"

"Maça fena başlamadık. İlk yarının sonlarına doğru 10 dakika iyi değildik. İkinci yarıya başlarken önde oynamamız gerektiğini ve sakin olmamız gerektiğini konuştuk. Sonlandırma problemlerimiz vardı ama bu kez 5 gol attık, Bir de sayılmayan golümüz vardı, 6 gol. Trabzonspor deplasmanı zordur. Rakip ne kadar eksik olursa olsun üzerimizde zaman zaman baskı kurdular. 2-0'ı bulunca maçı bitirdik. Oyuncularıma teşekkür ederim. Temmuz'dan beri maç oynuyoruz. Çok güvendiğimiz bir kadro var. Zaha'nın performansı, Kaan'ın performansı... Farklı pozisyonlarda denedik."

"Galatasaraylılar, oyuncularına sahip çıksın"

"Çok sabırsızız, oyuncuları devamlı asıp kesiyoruz. Sosyal medyadan çok yapılıyor. Ndombele üzerinden yapıldı geçen hafta. Zaha, Icardı, Sanchez ve Icardi üzerinden bunlar yapıldı. Galatasaraylılar, oyuncularına sahip çıksın. Sabır gerekiyor, çok daha iyi olacağız."

"Oyuncularımıza sahip çıkalım"

"Maç kaybımız çok az. Bu sene 1 maç kaybettik. Geçen sene 4 maç kaybetmiştik. Büyük takımlara karşı oynamak, konsantre olmak daha başka oluyor. Diğer maçlarda konsantrasyon bazen zor oluyor. Size karşı daha çok kapanan takımlara karşı oyunlar değişik olabiliyor. Büyük maçları kazanıyoruz, geçen senenin şampiyonuyuz. Belki ligde Galatasaray tarihinin en iyi performansını gösteriyoruz. Oyuncularımıza sahip çıkalım. Her geçen gün daha fazla alışıyorlar. Zaha attığı gollerin dışında savunmada iki golü önleyen hamleler yaptı."

"Bizim kenetlenmeye ihtiyacımız var"

"Bu tür oyunculara sahip olduğumuz için şanslıyız. Sürekli ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geçen sene Başakşehir maçından sonra havaya girmiştik. Taraftarın desteğiyle yine başarılara ulaşacağız. Bizim kenetlenmeye ihtiyacımız var. Camianın kenetlenmeye ihtiyacı var. Şampiyonluk yolunda hep beraber doğru bir yürüyüş yapacağız. Herkesi bu yürüyüşe davet ediyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • Uğurcan ÇAKIR 3 ay önce Şikayet Et
    o kadar gol yedik az sabır geliyorum.... :)) :)): )::)
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ne ya her mactan sonra aynı demeçler. isine gucune bak, boyundan buyuk laflar etme.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerlilere sesleniyorum ben nordsjelland zahaha
    Cevapla
  • Yavuz yilmaz 3 ay önce Şikayet Et
    kerem akturkoglu varsa ben artik galatasarayi seyretmiyorum keske kerem oynamasaydida 3-1 kazansaydik.
    Cevapla
  • MuratHan 3 ay önce Şikayet Et
    Hastamısın sen? Kerem’siz bir GS düşünemiyorum. Problemin ne Kerem’le?
    Cevapla
  • Garip 3 ay önce Şikayet Et
    Bu fenerlilerin saçmasapan iftiraları rekor kıracak cinsten. Sen kendi evinde puan kaynet sonra millete iftira at. Fenerli teknik adamlar sayesinde puan aldıklarının da kanıtı sanırım bu yapılan açıklamalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle