Kerem Demirbay'dan 3 asist yorumu! "İşim bu"

Ümraniyespor'a karşı 3 asist yapan Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Demirbay, "Gün gelir 3 asist yaparsın gün gelir hata yaparsın. Önemli olan profesyonel olmak." dedi.

Kerem Demirbay'dan 3 asist yorumu! "İşim bu"
Kerem Demirbay'dan 3 asist yorumu! "İşim bu"
GİRİŞ 18.01.2024 23:39 GÜNCELLEME 18.01.2024 23:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Ümraniyespor'u ağırladı. Maçı 3-1 kazanan sarı-kırmızılılar turu atlayan taraf oldu. 

Mücadele sonrasında Galatasaray oyuncuları Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz ve Tete açıklamalarda bulundu. 

"Bugün 3 asistin var. Neredeyse istatistik kağıdının her yerinde senin ismin vardı. Sen nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna karşılık Kerem Demirbay açıklamasında; "İşim bu. Çok mutluyum. İyi maç çıkardık. Maçtan maça en iyisini yapmaya çalışıyorum. Gün gelir 3 asist yaparsın gün gelir hata yaparsın. Önemli olan profesyonel olmak. Ligde deplasmanda zor bir maç olacak kesinlikle. Biz kaliteli bir takımız ve kazanmak istiyoruz." dedi. 

Barış Alper Yılmaz: "Benim için mevki fark etmiyor"

Barış Alper Yılmaz ise mücadele sonrasında; "Sahada çok iyi mücadele vardı. Bazen futbolda hatalar olabiliyor. Kendi kaleme atmak üzücüydü. Benim için mevki fark etmiyor. Hocam bana nerede şans verirse, elimden geldiğince faydalı olmak istiyorum. Kazanmak için Trabzon'a gideceğiz. İyi hazırlanıp, o maçı da kazanmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

Tete ise mücadele sonrasında; "Takımıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. Şu anda çok konstantre ve çok iyi bir takımız. Oraya da kazanmaya gideceğiz." ifadelerini kullandı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Orhan Aydın 3 ay önce Şikayet Et
    forvet arkası oynayan oyuncuyu sırf kerem ile mertense yer açacam diye savunma önü oynatirsan maksimum değil minimum verim alırsın onun gerçek yeri forvet arkası hem attırır hem atar üç maç oynat orada yapamazsa oynatmazsin Okan buruk
    Cevapla
  • ömerB 3 ay önce Şikayet Et
    İşi bu çünkü rakip amatör
    Cevapla
  • ümit 3 ay önce Şikayet Et
    bir de rakiplere asist yapmasan tam olacak
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Galatasaraydan avrupaya gidenxilk oyuncu ya Abdülkerim yada Barış Alper daha genç olması nedeniyle Barış kulübüne çok para kazandıracak.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Hic fulbolcu degil konusuyor ya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle