Başakşehir'den Galatasaray'a Leo Dubois cevabı!

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'dan kiralıkları Leo Dubois için flaş açıklama yaptı.

Başakşehir'den Galatasaray'a Leo Dubois cevabı!
Başakşehir'den Galatasaray'a Leo Dubois cevabı!
GİRİŞ 16.01.2024 13:55 GÜNCELLEME 16.01.2024 14:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'dan kiralıkları Leo Dubois için flaş açıklamada bulundu.

Başkan Gümüşdağ, "Galatasaray'ın kiralık olarak Başakşehir'de forma giyen Dubois'i geri çağırdığı iddia ediliyor. Galatasaray'ın bir talebi oldu mu?" sorusunu cevap verdi.

Göksel Gümüşdağ yaptığı açıklamada, "Dubois bizim takımımıza çok iyi adapte olmuş bir oyuncu, şu an bizim oyuncumuz. Sezon sonuna kadar bizde kiralaması var. Biz oyuncudan memnunuz, oyuncu da buradan memnun. Eğer bir gelişme olursa değerlendiririz ama şu an için böyle bir gelişme yok. Kendisinden çok memnunuz ve ihtiyacımız olduğunu da söylemiş olayım." ifadelerini kullandı.



DURSUN ÖZBEK DE KONUŞMUŞTU!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, cuma günü düzenlenen basın toplantısında Fransız oyuncunun olası geri dönüşüyle ilgili sorunun ardından, "Leo Dubois, Başakşehir'in oyuncusu. Şu anda Başakşehirli arkadaşlarla görüşüp, bir çözüm bulabilir miyiz diye kendi aramızda konuşuyoruz. Şu anda verilmiş bir karar yok." sözlerini kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • nitekim 3 ay önce Şikayet Et
    bunlara oyuncu verende kabahat
    Cevapla
  • GS li 3 ay önce Şikayet Et
    Adamlar haklı.Erden ve Okanın isbilmemezligi.Gönderdikleri bütün futbolcuları 6 ay sonra istiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    adamın gitmesi hataydı
    Cevapla
  • gsli 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderildiği gün söylemiştim yanlış karar olduğunu böyle bir futbolcuyu nasılntakımda tutmaz bir hoca anlamış değilim. Adam her iki kanatta oynuyor geçen seneki şampiyonlukta katkı vermiş daha ne olsun yaa. Niye yani miye niye niye. Kahroluyor insan
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl yönetim nasıl hica 5 ay önce işe yaramıyor diye gönderilen Dubois,Berkan şimdi geri çağrılıyor böyle takımdan başarı beklemek hayalden öteye geçemez boşa gitti bir sezon boşa gitti yanlış transferler yüzünden 10 milyonlarca dövizimiz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle