Galatasaray'da Ndombele için son karar verildi

Galatasaray - Konyaspor maçındaki performansıyla takdir toplayan Tanguy Ndombele'nin sezon sonuna kadar sarı kırmızılı takımda kalmasına karar verildiği öne sürüldü.

Galatasaray'da Ndombele için son karar verildi
Galatasaray'da Ndombele için son karar verildi
GİRİŞ 10.01.2024 10:09 GÜNCELLEME 10.01.2024 10:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da eksik oyuncuların fazla olduğu Konyaspor maçında ilk 11'de yer bulan Tanguy Ndombele, kendisine verilen son şansı iyi kullandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör Okan Buruk, Fransız oyuncunun performansından memnun kalırken ara transferde gönderilmesini şimdilik askıya aldı. 

Ndombele bir süre önce yönetimle yaptığı görüşmede takımda kalmak istediğini söylemiş ve toparlanacağının sözünü vermişti.

27 yaşındaki oyuncunun 3.1 milyon Euro olan garanti ücretini dikkate alan sarı-kırmızılı kulüp, olası fesihte bu rakamın tamamını ödemek yerine Ndombele'den sezonun ikinci yarısında faydalanma kararı aldı. 

Tottenham'dan bedelsiz kiralanan Ndombele'nin, 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu ise zorunlu değil.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Yılmaz 3 ay önce Şikayet Et
    Eyvaaaaah...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor maçında o kadar güzel bir performans sergiledi messi de kim oluyor dedirtti adeta. Ayağına gelen topların nerdeyse yarısını rakibe kaptırdı.
    Cevapla
  • amca 3 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapmak için önce maçı izlemek lazım. Ama 90 dakikayı.
    Cevapla
  • hilal71 3 ay önce Şikayet Et
    çok mecbur kalmadıkça stoperlerle oynamayı sevmeyen topu bazen kanatlara ama daha çok göbekten taşımaya çalışan kişisel penetrasyonları da iyi olan bir orta saha oyuncusu.bu tip oyuncularda devamlılık önemli.bu nedenle n'dombele daha çok süre almalı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    takıma katildigindan beri kötü oyna , gönderilecekler listesine eklen. sonra da tek maç iyi oynadın diye takımda kal. vay be
    Cevapla
  • Vatandas 3 ay önce Şikayet Et
    Ndomnele ne yaptifa takdir topladi onu anlayan varmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle