Erden Timur'dan Angelino sözleri! Devre arasında...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkenvekili Erden Timur, Angelino'nun sarı kırmızılı takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'dan Angelino sözleri! Devre arasında...
Erden Timur'dan Angelino sözleri! Devre arasında...
GİRİŞ 27.12.2023 09:29 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile 19 maça çıkan ve zorunlu satın alma opsiyonu olan 20 maç öncesinde frene basılan Angelino için Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Leipzig'i işaret etti. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; oyuncunun iyi bir karaktere sahip olduğunu ancak Galatasaray'ın da kendi durumuna göre adım atmak zorunda olduğunu belirten Timur şunları söyledi: 

"Angelino'nun durumu aslında şu an bizden daha çok, kulübü Leipzig ile ilgili bir konu. Net bir şey söylemek mümkün değil. Leipzig ile görüşmelerimiz sürüyor. Devre arasında takımda kalıp kalmayacağı belli olacak, netlik kazanacak."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • cerrah paşalı 4 ay önce Şikayet Et
    yalancı adamı bir maç daha oynatırsa alma mecburiyetiniz var ve kadro dışı yaptınız..doğruyu dürüslüğü siz asla yapamassıniz..yüzün kızarmıyormu bunları söylerken,sen türk milletini aptalmı sandın..herşeyi detayılla biliyorum sahtekarlar..
    Cevapla
  • Adnan Yılmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Sahtekar, yalancı v.s. ithamlarda bulunuyorsun ama adını soyadını yazacak kadar kendine güvenmiyorsun. Senin ne kadar dürüst ve doğru olduğun da bence şüpheli. İnsanları itham ederken senin yüzün kızarmıyor mu cerrah paşalı ?
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 4 ay önce Şikayet Et
    okan suan Türkiye'nin en iyi teknik direktör ü iken nasil böyle sacma yorumlar yaziyorsunuz adam son sampiyon ve suan ilk ikide gidin bi yüzünüzü yıkayin
    Cevapla
  • Hayri 4 ay önce Şikayet Et
    Bundesliganin asist kralını paçavra yaptın Okan hoca. Bize yabancı kariyerli hoca lazım.
    Cevapla
  • Serdar 4 ay önce Şikayet Et
    Önündeki zaha çöpünün yeteneksizliği ve torreira nın sola yatkın olmamasından adam yanlız kalıyor aslında iyi futbolcu
    Cevapla