Okan Buruk, yıldız isme son kez şans verecek! Olmazsa yollar ayrılacak

Galatasaray'ın tartışılan futbolcularından Tanguy Ndombele ile ilgili plan yapıldı. Sarı-Kırmızılıların Alanyaspor maçında Ndombele'ye son kez şans vereceği aktarıldı.

Okan Buruk, yıldız isme son kez şans verecek! Olmazsa yollar ayrılacak
Okan Buruk, yıldız isme son kez şans verecek! Olmazsa yollar ayrılacak
GİRİŞ 23.11.2023 11:19 GÜNCELLEME 23.11.2023 12:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan 15 milyon euro satın alma bedeliyle kiraladığı Tanguy Ndombele, fazla kiloları sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Tanguy Ndombele'de işlerin tersine döndüğü ve oyuncunun milli arada kendini toparladığı belirtildi.

Galatasaray'ın Tanguy Ndombele'ye Alanyaspor maçında son kez şans vereceği kaydedildi. Teknik ekibin, oyuncunun milli aradaki idman performansı ve tutumundan memnun olduğu aktarıldı. 

Ndombele'nin Alanyaspor maçında ciddi bir süre alacağı ve 26 yaşındaki futbolcunun performansına göre geleceğiyle ilgili nihai kararın verileceği vurgulandı.

Tanguy Ndombele, Süper Lig'de 4, Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 3 maçta toplam 123 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi.

KAYNAK: HABERTÜRK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Can 5 ay önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin hemen
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Herif resmen dalga geçiyor galatasarayla geçtim son şansı GS mahkemeye vermeli
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Niye Kimi mahkemeye verecek?
    Cevapla