İlkay Gündoğan'ın menajerinden Galatasaray açıklaması!

İlkay Gündoğan’ın menajeri İlhan Gündoğan, Galatasaraylı yöneticilerin İlkay Gündoğan’ın transferi için kendisiyle görüştüğü yönündeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

İlkay Gündoğan'ın menajerinden Galatasaray açıklaması!
İlkay Gündoğan'ın menajerinden Galatasaray açıklaması!
GİRİŞ 16.11.2023 14:18 GÜNCELLEME 16.11.2023 14:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İlhan Gündoğan yaptığı açıklamada, "İlkay’la ilgili birkaç gündür basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. İlkay için Bayern Münih maçından önce hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmedim. Bu konuda hiçbir gelişme, görüşme ya da bize ulaşan bir şey olmadı. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Bu haberlerin nasıl ortaya çıktığına da ne ben ne de İlkay anlam veremiyor. İlkay, Barcelona’da mutlu ve orada başarmak istediği hedeflere odaklanmış durumda." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kazımcanı verin ikayı alın
    Cevapla
  • Güzel insan 5 ay önce Şikayet Et
    GS CHP gibi işi gücü algı yapmak
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    sakın almayın
    Cevapla