Eski MHK Başkanı Lale Orta'dan Erden Timur'un iddialarına cevap!

MHK'nın Eski Başkanı Lale Orta, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un bir televizyon programında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Eski MHK Başkanı Lale Orta'dan Erden Timur'un iddialarına cevap!
Eski MHK Başkanı Lale Orta'dan Erden Timur'un iddialarına cevap!
GİRİŞ 18.10.2023 16:15 GÜNCELLEME 18.10.2023 16:15
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski Başkanı Lale Orta, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un bir televizyon programında yaptığı açıklamalara cevap vererek, "Erden Timur’un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için gerekli açıklamaları yapacağım" dedi.

LALE ORTA: "HAYAL ÜRÜNÜ SÖZLERİ İÇİN AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Ömer Faruk Ünal'a konuşan Lale Orta, "TFF Başkanı ile yazıştım. Hukuk Kurulu’nun gerekli incelemesinden sonra gerekli açıklamaları yapmalarını bekliyorum. Ben de Erden Timur’un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için gerekli açıklamaları yapacağım" ifadelerini kullandı.

Lale Orta'nın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili basın toplantısı yapması bekleniyor.

ERDEN TİMUR NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, "Lale Orta'nın VAR görüntüsünü Ali Koç'a göndermesi kaydı var. Bunlar sokak dedikodusu değil. Doğruluğu teyit edilmiş. 3 Şubat 2023'te yapılmış. Riva'daki kayıt odasına giriş çıkış kaydediliyormuş. Teknolojik partner Hawk Eye'a bildirmek zorundasınız" açıklamasını yapmıştı.

Timur, "3 Şubat 2023'te Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını alıyor. Cep telefonuna kaydediyor. VAR kayıtları 1 sene silinemiyor. Bunun görüntüleri TFF'de ve Eye Hawk'da var. Lale Orta'nın girdiği kesin. Bundan sonra daha da tuhaflaşıyor. Lale Orta bazı hakem arkadaşlarına gönderiyor. 'Bu görüntüleri Ali Koç'a da gönderdim' diyor" ifadelerini kullanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Milyonların gözü önünde belgelerimiz var dedi.Sonra ben Belge demedim dedi.Canlı yayında yalan atan Erden Timur
    Cevapla
  • Hukukçu 6 ay önce Şikayet Et
    Hukukta iddia eden iddiasını ispat etmekle yükümlüdür.Lale Orta ve Ali Koç yalanladı.Erden Timur ispat edemezse iftiracıdır, yalancıdır.
    Cevapla
  • Kartalpençesi 6 ay önce Şikayet Et
    Bjk camiasına karşı abuk subuk konuşan federasyon başkanı erden timura ceza verecek mi?
    Cevapla
  • Dogrusu 6 ay önce Şikayet Et
    Ofsaytımsı ile şampiyon olan takımın yalancı yöneticisi erden timur
    Cevapla
  • Bekir 6 ay önce Şikayet Et
    İftiracı erden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle