Galatasaray'da Christian Luyindama krizi

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Antalyaspor'da geçiren ve Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Christian Luyindama henüz kulüp bulamadı.

Galatasaray'da Christian Luyindama krizi
Galatasaray'da Christian Luyindama krizi
GİRİŞ 03.09.2023 10:29 GÜNCELLEME 03.09.2023 10:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yetersiz performansı nedeniyle kadroda düşünülmeyen Kongolu stoper, takımdan ayrı olarak bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Ancak 29 yaşındaki futbolcu şu ana kadar ciddi bir teklif almadı. Yabancı kontenjanını da rahatlatmak isteyen Cim Bom, 1 senelik kontratı kalan Luyindama'nın kontratını feshetmeyi düşünüyor.

Galatasaray'ın 2019'un yazında Standard Liege'den 5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Christian Luyindama, 2021-2022'nin ara transfer döneminde Al-Taawoun'a kiralık olarak gönderilmiş ve sezon sonu sarı-kırmızılılara geri dönmüştü. 29 yaşındaki Kongolu stoper, geçtiğimiz sezonu ise kiralık olarak Antalyaspor'da geçirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Yasin 7 ay önce Şikayet Et
    Kalsın gerekebilir
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sinyoooooor inparatoreeeee teriiiiiiim anladınız
    Cevapla
  • rıfkı efendi 7 ay önce Şikayet Et
    büyük insan dünyanın en büyük hocası imPARAtore sinyore bilmem ney hava gazı makinesi terim efendinin en büyük kazzıklarından biri
    Cevapla
  • Osimen 7 ay önce Şikayet Et
    Ne biçim oyuncu çıktı bu da yani başa bela insan hiç mi kendini geliştiremez nasıl profesyonel olmuş hayret ediyorum doğrusu. Galatasaray iyi kazık yedi yani maalesef yine Fatih Terim zamanı getirilenler den.
    Cevapla