Kerem Demirbay Galatasaray için geldi

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Kerem Demirbay'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

GİRİŞ 01.08.2023 22:06 GÜNCELLEME 02.08.2023 00:52
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Kerem Demirbay’ın transferi konusunda Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.

İSTANBUL'A GELDİ

Leverkusen'in Hoffenheim'dan 2019 yılında 32 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Kerem Demirbay, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldi.

Burada ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan deneyimli oyuncu, "Çok mutluyum. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. İngiltere ve İspanya'dan teklifler vardı ama çok şükür buradayım. Galatasaray taraftarına bir mesajım var. Bu zamana kadar ne yaptılarsa aynısını devam ettirsinler. Almanya'da çok uzun yıllar futbol oynadım. Atmosfer böyle değildi kesinlikle. Çok mutluyum, hazırım. Selamlarımı iletiyorum." şeklinde görüşlerini paylaştı.



YERLİ STATÜSÜNDE OLACAK

2017 yılında Alman Milli Takımı'nı tercih etmesi nedeniyle Kerem Demirbay Süper Ligde yerli statüsünde oynayamayacak. 30 yaşındaki futbolcu, TFF'nin yeni çıkardığı ve her kulübün 1 oyuncu için yararlanma hakkı tanıdığı 'mavi kart' statüsünden faydalanacak. Galatasaray, Kerem'in oynadığı maçlarda 9+2 ile mücadele edebilecek.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Bayer Leverkusen'de forma giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, 5 gol ve 3 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Kuş Kaffa 8 ay önce Şikayet Et
    Erden Timur vallahi müthiş adam. Zaha'yı H.Dervişoğlu'nu FB'den ve BJK"nin elinden yarı fiyatına al, İcardiye araplar 40 milyon euro verir, 6 milyon euroya bağla. Kerem Demirbay için 11 milyon euro isterler 3 küsüre bağla, vay vay . Erden Timur beceriyor, helâl olsun.
    Cevapla
  • Fener 8 ay önce Şikayet Et
    Bu sene transferler iyi. İnşallah TR takımları Avrupa da başarılı olur.
    Cevapla
  • S@STeam 8 ay önce Şikayet Et
    Bu adam yaramaz tipi hoşuma gitmedi.Söylediğim şaka gibi ama tecrübeyle sabittir,tipi hoşuma gitmeyen adamlar hep GS mize zarar verdi çöp çıktı.Şu an takıma bakın hepsi pırlanta gibi.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    futbolcu tipinden anlaşılmaz.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    şampiyon Cimbom ağlama fener ağlama
    Cevapla
  • Polat Alemdar 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım sen büyüksün. Olsun ya! Bundan sonra tüm şampiyonlukları da cimbom alsın. Her sene şampiyon olsun. NE OLUR YANİ? Bir fenerli ya da beşiktaşlı ne kaybeder. Sen ne kazanırsın? Bitin mi kanlanır nolur yani? Aklımızı başımıza almazsak tuttuğumuz takım her sene şampiyon olsa da kaybedenlerden oluruz. Bu arada Cimbomu tebrik ederiz. İnşallah seneye de şampiyon olur. Sonraki sene de
    Cevapla
  • Abdullah64 8 ay önce Şikayet Et
    Yine başladılar çöp toplamaya. İki gün sonra pasta kalmadi diye devlet kapısında ağlayacaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle