Alman basını duyurdu! Kerem Demirbay'da sona doğru

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Bayer Leverkusen'de forma giyen Kerem Demirbay transferinde önemli aşama kaydetti.

GİRİŞ 28.07.2023 10:03 GÜNCELLEME 28.07.2023 12:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Bayer Leverkusen'de forma giyen Kerem Demirbay transferini bitirme noktasına getirdi.

Alman basınından Kicker'in haberine göre; Leverkusen ve Galatasaray, Kerem Demirbay transferi için anlaşma noktasına geldi.

3-4 MİLYON EURO

Haberde, Galatasaray'ın ilk olarak Alman ekibine 1.5 milyon euro teklif ettiği ancak transferin 3-4 milyon euro civarında sonlanabileceği belirtildi.

LEVERKUSEN'DEN İZİN ÇIKTI

Ayrıca haberde, Bayer Leverkusen'in, Galatasaray Kulübü'ne Kerem Demirbay ile görüşülmesi konusunda izin verdiği de aktarıldı.

KEREM DEMİRBAY KİMDİR?

Bayer Leverkusen'de forma giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, 5 gol ve 3 asistle oynadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Diyarbakir 9 ay önce Şikayet Et
    gs zaten kadrosu iyi hatta boyle kaliteli ust duzey oyuncular varken araya alt yapidan gencleri serpistirip onlari yetistirmesi cok daha iyi olur cunku gun gelir boyle topculari bir araya getirmek zor olabilir o yuzden bu harika kadrodan bu sekilde de yararlanmakta fayda var. tipki bizim zamaninda tuncaylari serhatlari semihleri o muthis kadro icine dagitip harika sonuclar aldigimiz gibi
    Cevapla
  • Hayri 9 ay önce Şikayet Et
    Fred ve kerem ile transfer tamam olur
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Altyapıdan böyle futbolcular kesin vardır. Onlara yönlenmek daha iyi
    Cevapla
  • Büny 9 ay önce Şikayet Et
    Galatasara hic faydasi olmaz, yazik paralar bosuna harcaniyor
    Cevapla
  • Refik 9 ay önce Şikayet Et
    Beş para etmez umarım almayız
    Cevapla