Galatasaray'a Brezilyalı sol bek! Portekiz'e çıkarma yapılacak

Galatasaray yeniden değişecek yabancı kuralı sonrası transferde harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Porto’nun 29 yaşındaki sol bek oyuncusu Wendell için girişimlere başladı.

Galatasaray'a Brezilyalı sol bek! Portekiz'e çıkarma yapılacak
Galatasaray'a Brezilyalı sol bek! Portekiz'e çıkarma yapılacak
GİRİŞ 14.05.2023 11:17 GÜNCELLEME 14.05.2023 11:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray transferde hareketli günlerden geçiyor. Sarı-Kırmızılılar gelecek sezon değişecek yabancı kuralı da göz önünde bulundurularak sol beke transfer yapmak için arayışlarda bulunuyor.

İKİ İSİMLE YOL AYRIMI

Sam Adekugbe ve Emre Taşdemir ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Aslan, sol bek için listesine yeni bir isim daha ekledi. Cimbom, Portekiz devi Porto'da forma giyen 29 yaşındaki Wendell ile yakından ilgileniyor. Galatasaray'ın menajerler aracılığıyla yıldız futbolcu için girişimde bulunduğu öğrenildi.

OKAN BURUK'TAN ONAY GELDİ

Sarı-kırmızılılar'ın teknik patronu Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtildi.  Galatasaray'ın transfer dönemi başladıktan sonra Wendell için Porto'nun kapısını çalması bekleniyor.

Kulübüyle 2025'e kadar mukavelesi bulunan Wendell'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Bu sezon tüm kulvarlarda 40 karşılaşmaya çıkarak istikrarlı bir görüntü çizen tecrübeli futbolcu, takımına bu maçlarda 2 gol, 5 asistlik katkı sağladı. 

Asıl pozisyonu sol bek olan Wendell, ihtiyaç duyulması halinde hücumda sol kanat olarak da görev yapabiliyor.

KAYNAK: TAKVİM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • ERSAN 11 ay önce Şikayet Et
    Yaşlı oyuncu almayın artık genç oyunlara yatırım yapın
    Cevapla
  • German 50 11 ay önce Şikayet Et
    Utanmazlar kapi çalmaya,aliṣiksiniz
    Cevapla
  • Akıllı adam 11 ay önce Şikayet Et
    sen ne diyorsun be, değişik
    Cevapla